Bartın TSO'da Stratejik plan ve iç paydaş analizi bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Görüntülenme: 263 Eklenme Tarihi: 19-07-2019

Bartın Ticaret ve Sanayi Odası'nın 2019-2023 hedeflerine yönelik hazırlanan Stratejik Plan çalışmaları kapsamında iç paydaş analizi bilgilendirme toplantısı Yönetim Kurulu Üyelerinin katılımı ile gerçekleşti.
Mb Akademi Eğitim Ve Danışmanlık Şirketi, Genel koordinatörü Mehmet Besleme moderatörlüğünde Bartın TSO'nun 2019-2023 hedeflerine yönelik yapılan toplantıya, Yönetim Kurulu Başkanı Halil Balık, Başkan Yardımcısı Fatih Mehmet Kanbur, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi M.İlker Yıldırım, Yönetim Kurulu Üyesi Keramettin Şenkal, Oda Genel Sekreteri Ahmet İncekara ile Akreditasyon Sorumlusu Muratcan Ekmekci katıldı.

Başkan Halil Balık toplantıdan sonra yaptığı açıklamada, BAKKA teknik destekli proje kapsamında çalışmaları başlatılan Stratejik Plan'la ilgili  toplantı çok verimli geçti, odamızın 2019-2023 hedeflerine yönelik izlenmesi gereken yol haritasıyla ilgili bir çok bilgiye sahip olduk. Kafamızdaki soru işaretlerini gidererek konuyu netleştirdik, güçlü ve gelişime açık yönlerimizi gördük, gelecekte olası yaşayabileceğimiz fırsat ve tehditleri değerlendirdik. İlin Ticaret, Sanayi ve Turizm alanında gelişmelerine öncü olacak bir Stratejik Plan taslağı oluşumu için gerekli zemin hazırlandı. 10 günlük eğitim ve desteğin ardından stratejik plan sürecimizi tamamlayarak, sağlam adımlarla amaç ve hedeflerimize ilerlemek istiyoruz. Vizyonumuzu şekillendirmek için bu çalışmalar çok önemli''dedi