Bartın TSO'da MEDOS programı kullanılmaya başlandı.

Görüntülenme: 613 Eklenme Tarihi: 30-01-2019

İhracatta zaman kaybının önüne geçmeyi ve maliyetten tasarruf etmeyi sağlayan  “Menşe ve Dolaşım Belgeleri”nin elektronik ortamda onaylatılması süreci MEDOS programına Bartın Ticaret ve Sanayi Odası'nda başlandı.

Ticaret Bakanlığı tarafından hayata geçirilen, menşe ve dolaşım belgelerinin onay ve vize işlemlerinin elektronik ortama aktarılması ile ilgili MEDOS Programı, Bartın Ticaret ve Sanayi Odası bünyesinde de aktif olarak kullanılmaya başlandı.

MEDOS programı ihracat yapan üyelerimize büyük rahatlık sağlayacak diyen TSO Yönetim Kurulu Başkanı Halil Balık, “Üyelerimize en hızlı, en doğru ve en kaliteli hizmeti verebilmek için biz de altyapımızı hızla tamamlayıp MEDOS programını kullanmaya başladık. İhracat yapan üyelerimiz “Menşe ve Dolaşım Belgeleri”ni odaya gelmeden elektronik ortamda onaylatabilecekler''dedi.

Önceliğin üyeler için kaliteli hizmet olduğunu belirten Başkan Halil Balık, gelecek dijitalleşmede, üyelerimizin daha kolay ve daha hızlı hizmet alabilmesi için her türlü yeniliğe açığız'' diye ifade etti.