BARTIN TSO'DA AİLE ŞİRKETLERİNİN KURUMSALLAŞMASI VE AİLE ANAYASASI EĞİTİMİ YAPILDI.

Görüntülenme: 219 Eklenme Tarihi: 18-09-2019

Bartın Ticaret ve Sanayi Odası tarafından, Aile Şirketlerinin Kurumsallaşması ve Aile Anayasası eğitimi odamız Meclis toplantı salonunda gerçekleştirildi.
Qualty Lıne Yönetim Danışmanlık Genel Müdürü Erol Dinçkal tarafından verilen eğitime TSO Başkanı Halil Balık, eski TSO Başkanı Mehmet Kemik, Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Oğuzhan Kasapoğlu, Oda Genel Sekreteri Ahmet İncekara ile Aile şirketleri temsilcileri ve yetkilileri katıldı.
Eğitim sonunda açıklama yapan Bartın Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Halil Balık, Ülkemizde ve dünyada başarılı olmuş kayıtlı işletmelere bakıldığı zaman aile şirketlerinin daha fazla olduğunu görüyoruz. Bunun en temel nedeni güven ve huzur ortamının olması. Tabi aile şirketlerinde bazı sorunlar yaşanmakta, bunlardan biri de kurumsal yönetim eksikliği, bu nedenle aile şirketlerinin varlıklarını devam ettirebilmeleri kurumsallaşmalarına bağlı, bu durumda şirketin ailesel yönetim anlayışından, profesyonel yönetim anlayışına geçmesi şirketin geleceği açısından büyük önem arz etmektedir''dedi.
Quality Line Genel Müdürü Erol Dinçkal tarafından ‘Aile Şirketlerinin Kurumsallaşması ve Aile Anayasası’ hakkında detaylı sunumlar yapılarak bilgi paylaşımında bulunuldu ve sunumların ardından soru-cevap bölümü ile eğitim sona erdi.