Bartın TSO Başkanı Halil BALIK'dan Ramazan Bayramı Kutlama Mesajı

Görüntülenme: 90 Eklenme Tarihi: 30-07-2018

Rahmeti ve bereketiyle bir Ramazan ayını daha geride bırakmanın huzurunu yaşarken Ramazan Bayramına kavuşmanın sevinci içerisindeyiz.

Bayramlar; dargınların barıştığı, kardeşçe kucaklaştığı, milli ve dini duyguların, inançların, örf ve adetlerin uygulanıp sergilendiği, millet olma şuurunun şekillendiği, milli birlik ve beraberlik hislerinin kuvvetlendiği müstesna günlerdir. Hepimiz için büyük anlamlar taşıyan, birlik ve beraberliğimizi kuvvetlendiren, dostluk ve barış ortamı oluşturan Bayramlar, taşıdıkları anlam ve öneme uygun olarak yaşanmalıdır. Özellikle bu günlerde birbirimize ve Ülkemize karşı sorumluluklarımızı daha çok hatırlamalıyız. En yakınımızdan başlayarak ziyaretlerimizi yapmalı, ihtiyaç sahiplerine el uzatmalıyız. Kardeşçe birlik ve beraberlik içerisinde karşımızdaki kim olursa olsun din, dil, ırk ayırt etmeden saygı duyarak yaşayabilmeli ve hoşgörülü olmalıyız. Milli ve manevi değerlerimize sahip çıkıp; sevgi, saygı, yardımlaşma, dayanışma duygularını hayatımıza hakim kılmalıyız.

Bu anlamlı günün tüm İslam âlemine, sağlık, huzur ve mutluluk getirmesini diliyor, değerli üyelerimizin, sanayici ve iş adamalarımızın Ramazan Bayramı'nı en içten duygularımla kutluyorum.