Bartın TSO Alacak Sigortaları, Dijital Dönüşüm, E-Ticaret ve E-İhracat hakkında eğitim semineri düzenledi.

Görüntülenme: 32 Eklenme Tarihi: 08-05-2019

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Türkiye E-Ticaret Meclisi katkılarıyla odamız ev sahipliğinde Dijital Dönüşüm, E-Ticaret, E-İhracat Eğitim Semineri ve Alacak Sigortaları hakkında bilgilendirme toplantısı odamız meclis salonunda gerçekleşti.

TOBB Meclis Başkan Yardımcısı Merter Özdemir, Teknoloji Firma sahipleri ile Halk Sigorta Genel Müdürlüğü ve Bölge Müdürlüğü yetkililerinin katılımı ile gerçekleşen toplantıda,  KOBİ’lerimiz için dijital dünyada iş yapabilme ve e-ticaret ekosisteminin sağlayacağı faydalar ile Alacak Sigortaları hakkında bilgiler sunuldu.

Yapılan toplantı ve eğitim seminerine, TSO Başkanı Halil Balık, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Birol Cangi, Bakka Bartın Koordinatörü Bahadır Kalecik, Halk Bankası Bartın Şube Müdürü Erol Demirel, Meclis Üyeleri Çağrı Pekdiker, Hüseyin Çalıkoğlu, Sertaç Şimşek, Şenol Ak, Oda Genel Sekreteri Ahmet İncekara ile oda üyeleri katıldı.

Toplantı soru cevap bölümünün ardından sona erdi.