Bartın Ticaret ve Sanayi Odası İadeyi Ziyaretlere Başladı.

Görüntülenme: 62 Eklenme Tarihi: 16-10-2018

Bartın TSO Başkanı Halil BALIK ve beraberindeki heyet, Nisan ayı içerisinde yapılan Oda Organ seçimlerinin ardından iadeyi ziyaretlere başladı. İlk ziyaret Bartın Valisi Sayın Nusret DİRİM'e yapıldı. Vali Nusret DİRİM'i makamında ziyaret eden heyet, hem oda çalışmaları hakkında bilgi verdi, hem de Meslek Komitesi toplantılarında dile getirilen sorunları iletti. Ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Nusret DİRİM, sorunların çözüm noktasında her zaman yardımcı olmaya hazırız, Başkan Halil BALIK ve yeni göreve gelen tüm Meclis ve Yönetim Kurulu üyelerine bir kez daha başarılar diliyor, teşekkür ediyorum dedi''. Başkan Halil BALIK ve beraberindekiler valilik ziyaretinin ardından Belediye Başkanı Sayın Cemal AKIN'ı ziyaret ettiler. Başkan Cemal AKIN misafirlerini makam odasında kabul etti. Samimi bir sohbet ortamında gerçekleşen ziyarette, Bartın Belediyesi ve Oda çalışmaları hakkında konuşuldu. Nazik ziyaretleri için misafirlerine teşekkür eden Başkan Cemal Akın yaptığı konuşmada “ Bizlerin en büyük gayesi ilimize daha iyi hizmet sunabilmek. Birlik ve beraberlik içinde çalışarak ilimize daha güzel hizmetler sunabiliriz. Nazik ziyaretiniz için teşekkür ediyor, çalışmalarınızda başarı ve kolaylıklar diliyorum” dedi. Son olarak İl Emniyet Müdürü Sayın Ogün VURAL ziyaret edildi. Emniyet Müdürlüğü makamında misafirlerini kabul eden VURAL, gelen heyete ilin asayiş ve güvenlik konularında bilgi verdi. TSO Başkanı Halil BALIK, üyelerden gelen şikayet ve talepleri ileterek, kentin güvenliği ve asayişi için ne kadar özverili çalıştığınızın farkındayız. Sizin nezdiniz de her bir kademesinde görev yapan Emniyet Teşkilatımıza teşekkür ediyoruz''dedi. TSO Başkanı Halil BALIK'a ziyaretlerde, Meclis Başkanı Adem AKPÜRÇEK, Yönetim Kurulu Başkan Yrd.Fatih Mehmet KANBUR, Yönetim Kurulu Üyeleri, M.İlker TILDIRIM, G.Gülin ALDATMAZ, S.Cem YILDIZ ile oda Genel Sekreteri Ahmet İNCEKARA eşlik etti.