Bartın Ticaret ve Sanayi Odası Geleneksel İftar Yemeği Programını Gerçekleştirdi.

Görüntülenme: 77 Eklenme Tarihi: 16-08-2018

İftar Yemeğine gelen misafirleri, TSO Başkanı Halil BALIK, Meclis Başkanı Adem AKPÜRÇEK, Yönetim ve Meclis Üyeleri ile Oda Genel Sekreteri Ahmet İncekara karşılayarak ev sahipliği yaptılar.
Bartın Ticaret ve Sanayi Odası'nın her yıl geleneksel olarak düzenlemiş olduğu İftar programına, Bartın Valisi Nusret DİRİM, Adalet ve Kalkınma Partisi Bartın Milletvekili Av.Yılmaz TUNÇ, Bartın Belediye Başkanı Cemal AKIN,Baro Başkanı Ferhat PARLATIR, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Yavuz Selim KAPANCI, İl Emniyet Müdürü Ogün VURAL, İl Genel Meclisi Başkanı Kenan DURSUN, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri İbrahim KAYIŞ,AK Parti İl Başkanı Turhan KALAYCI, CHP İl Başkanı Hatice İlknur ERKAN, İl Müftüsü Mahmut GÜNDÜZ, TSO Kadın Girişimciler Kurulu, Sivil Toplum Kuruluşu Temsilcileri, Huzurevi Sakinleri, TSO üyesi sanayiciler ve iş adamları, kamu kurumlarının temsilcileri, Basın Mensupları ve çok sayıda davetli katıldı.
Oruçların açılmasının ardından konuşma yapan TSO Başkanı Halil BALIK, her yıl geleneksel olarak düzenlediğimiz iftar yemeğimize katılımlarınızdan dolayı, protokol üyelerimize, basın mensubu arkadaşlarımıza, iş adamlarımıza, sanayicilerimize  ve siz değerli üyelerimize ayrı ayrı teşekkür ederiz. Mübarek Ramazan ayının hayırlara vesile olmasını dileriz''dedi.