BARTIN FUAT SEZGİN MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİNDEN TSO'YA ZİYARET.

Görüntülenme: 49 Eklenme Tarihi: 06-11-2019

BARTIN FUAT SEZGİN MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİNDEN TSO'YA ZİYARET.

Fuat Sezgin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Ahmet Öksüzoğlu ve okul idaresi Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Halil Balık'a ziyarette bulundu.
Okul Müdürü Ahmet Öksüzoğlu ve okul idaresini Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Halil Balık karşıladı.
Müdür Ahmet Öksüzoğlu, 2019-2020 Eğitim ve Öğretim yılında faaliyete giren okul ve laboratuvarlar hakkında Başkan Halil Balık'ı bilgilendirdi.
TSO Başkanı Halil Balık ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Ülkemizin geleceği eğitim ve bilgiyle donanmış genç nesillerin yetişmesinden geçer dedi. Başkan Halil Balık, Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri teknik bilgiye ve becerilere sahip ara elamanlardır. Günümüzde her sektörde ara elaman ihtiyacının olduğunu düşürsek, mesleki eğitim veren kurumların ne kadar önemli olduğunu anlarız. Ayrıca nitelikli mesleki  teknik eğitim sayesinde sanayi, bilişim ve hizmet sektöründe de istihdama katkı sağlamış oluruz. Bu nedenle her konuda Ticaret ve Sanayi Odası olarak sizlerin yanınızdayız''diye belirtti.