Bartın Defterdarı Muhammet Osman Şener, Vergi Haftası dolayısıyla Ticaret ve Sanayi Odası'na ziyarette bulundu.

Görüntülenme: 524 Eklenme Tarihi: 01-03-2019

Defterdar Muhammet Osman Şener'in beraberinde, Vergi Dairesi Müdürü Levent Selçuk ve Gelir Müdür Vekili Doğan Aydoğan ziyarete katıldı.

TSO Başkanı Halil Balık'ın makamında gerçekleşen ziyarette,Meclis Başkanı Adem Akpürçek, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Fatih Mehmet Kanbur ve Oda Genel Sekreteri Ahmet İncekara hazır bulundu.
Ziyarette Şener, Bartın TSO Başkanı Halil Balık, Meclis Başkanı Adem Akpürçek ve Yönetim Kurulu üyelerine çalışmalarında kolaylıklar diledi.
Yönetim Kurulu Başkanı Halil Balık ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti.Vergi ödemenin vatandaşlık görevi olduğunu söyleyen Başkan Halil Balık, ödenen vergiler hizmet olarak tekrar bize dönüyor, bunun bilincinde ve hassasiyetinde olmalıyız.Her vatandaşın adaletli bir şekilde vergisini ödemesi ve devletin sunduğu kolaylıklardan faydalanması gerekli. Vergiler bir ülkenin can damarıdır.Kalkınmasında, gelişmesinde ve büyümesinde en önemli faktördür.Bunun için çok çalışıp çok üretmeliyiz.
Bu alanda görev yapan Defterdarımız Muhammet Osman Şener başta olmak üzere, tüm vergi dairesi çalışanlarının Vergi Haftasını kutluyoruz. 30. Vergi Haftası etkinlikleri kapsamında odamıza gerçekleştirdikleri ziyaretten dolayı bir kez daha teşekkürlerimizi sunuyoruz'' dedi.