Bartın Defterdarı Muhammet Osman Şener 29’uncu Vergi Haftası dolayısıyla Bartın Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti.

Görüntülenme: 85 Eklenme Tarihi: 16-08-2018

Bartın İl Defterdarı Muhammet Osman Şener, Vergi Dairesi Müdürü Levent Selçuk, Gelir Müdürü Doğan Aydoğan ve Defterdarlık personeli 29’uncu Vergi Haftası dolayısıyla Bartın Ticaret ve Sanayi Odası'na ziyarette bulundu. Defterdar Muhammet Osman 29’uncu Vergi Haftası dolayısıyla Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Halil Balık ve Meclis Başkanı Adem Akpürçek ile bir araya gelerek, kendilerini kabul ettikleri için teşekkür etti.
Bartın İl Defterdarı Muhammet Osman Şener; “Verginin toplumun tüm kesimine benimsetilmesi, vergi ödeme alışkanlıklarının arttırılması amacıyla her sene vergi haftası düzenlenmekte olduklarını ve ildeki vergi gelirleri hakkında bilgi aktardı. Bartın TSO Başkanı Halil Balık ise, Vergi Haftası çerçevesinde kurum çalışanlarını kutladıklarını, vergi mükelleflerinin bu konuda hassasiyet göstermelerini, verilen vergilerin ülke ekonomisine ve gelişimine çok büyük katkı sağladığını dile getirdi. Hafta münasebetiyle gerçekleşen ziyaret için başta Defterdar Muhammet Osman Şener'e,Vergi Dairesi Müdürü Levent Selçuk'a, Gelir Müdürü Doğan Aydoğan'a teşekkür etti.