BAKKA 2018 Yılı Kasım Ayı Toplantısı Zonguldak ta Yapıldı.

Görüntülenme: 38 Eklenme Tarihi: 28-11-2018

Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı (BAKKA)  2018 yılı Kasım Ayı Yönetim Kurulu Toplantısı Zonguldak BAKKA Merkez Binasında yapıldı.
Toplantıya, BAKKA Yönetim Kurulu Başkanı Zonguldak Valisi Erdoğan BEKTAŞ, Bartın Valisi Sinan GÜNER Karabük Valisi Fuat GÜREL, Bartın Belediye Başkanı Cemal AKIN, Bartın İl Genel Meclisi Başkanı Kenan DURSUN Zonguldak İl Genel Meclisi Başkanı Necdet KARAVELİ, Karabük İl Genel Meclisi Başkanı Ahmet SÖZEN, Bartın Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Halil BALIK, Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Metin DEMİR, Karabük Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet MESCİER, BAKKA Genel Sekreter Vekili Elif ACAR ve ajans uzmanları katıldı.
Toplantıda, Zonguldak, Bartın ve Karabük'te yapılan "Milli Teknoloji, Güçlü Sanayi Hamlesi" Yolunda Sanayimizin Geleceği, Sorunlar ve Çözüm Önerileri, 2018 Yılı Bağımsız Dış Denetim ve 180 Derece Performans Değerlendirme Sistemi Yönerge Taslağı konuları görüşüldü.