19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Büyük Coşku İle Kutlandı.

Görüntülenme: 87 Eklenme Tarihi: 16-08-2018

Valilik önünde yapılan program Atatürk Anıtı’na Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından çelenk sunumu ile başladı.Ardından Anma ve Kutlama törenine geçildi.
Törene,Vali Nusret DİRİM, Bartın Milletvekili Av. Yılmaz TUNÇ, Belediye Başkanı Cemal AKIN, Bartın Cumhuriyet Başsavcı Vekili Uğur IŞIK, Bartın Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Orhan UZUN, Baro Başkanı Ferhat PARLATIR, Vali Yardımcısı Şükrü ÖZCAN, İl Jandarma Komutanı J.Kd.Alb. Yavuz Selim KAPANCI, İl Emniyet Müdürü Ogün VURAL,İl Genel Meclisi Başkanı Kenan DURSUN, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri İbrahim KAYIŞ, Siyasi Parti Temsilcileri, Ak Parti İl Başkanı Turhan KALAYCI, CHP İl Başkanı Hatice İlknur ERKAN, MHP İl Başkanı Ercüment ÖZÇELİK, Bartın Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Halil BALIK, İl Müdürleri, Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği Başkanı Ekrem ALTINOK, öğretmenler, öğrenciler  ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Halil Balık'ın da katıldığı program, öğrencilerin gösterileri ve çeşitli spor faaliyetlerinde dereceye giren gençlere ödüllerin verilmesiyle sona erdi.