TSO BAŞKANI HALİL BALIK BÖLGE ODA VE BORSALARI İSTİŞARE TOPLANTISINA KATILDI.

Görüntülenme: 101 Eklenme Tarihi: 22-10-2019

TSO BAŞKANI HALİL BALIK BÖLGE ODA VE BORSALARI İSTİŞARE TOPLANTISINA KATILDI.

Bartın TSO Başkanı Halil Balık Düzce Ticaret ve Sanayi Odası koordinatörlüğünde hafta sonu gerçekleştirilen Bölge Oda ve Borsaları İstişare toplantısına katıldı.
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı M.Rifat Hisarcıklıoğlu'nun teşrifleriyle gerçekleşen programa Bölge Oda ve Borsa Yönetim Kurulu Başkanları katılım sağladı.
Toplantıyı değerlendiren TSO Başkanı Halil Balık, İllerin en büyük sivil toplum kuruluşları olarak bölge anlamında istişare içinde olmamız ve güç birliği yapmamız gerekli''dedi.
Başkan Halil Balık, Bölge Oda ve Borsaları İstişare toplantısında TOBB Başkanımız M.Rifat Hisarcıklıoğlu ile çevre Oda ve Borsa Yönetim Kurulu Başkanlarımız ile bir araya gelerek, illerimizde yaşadığımız sorunlarımızı konuşma ve değerlendirme fırsatı bulduk. Ülkemizin en verimli coğrafyasında yaşıyoruz birlikte hareket edersek daha fazla katma değer ve güç kazanırız. Bunun için bölgemizdeki tüm illerin “Ortak Akıl” oluşturması ve birlikte hareket etmesi çok önemli. Bölge Oda ve Borsaları İstişare Toplantısını düzenleyerek  bu birlikteliği sağlayan ve bizleri bir araya getiren Düzce TSO Başkanı Tuncay Şahin'e teşekkür ediyorum, çok verimli bir toplantı oldu''diye belirtti.
Karadeniz Bölgesi'ni bir araya getiren İstişare toplantısında ekonomide yaşanan gelişmeler, gündeme dair konular ele alındı.