BARTIN ÜNİVERSİTESİ ARKEOLOJİ BÖLÜMÜNDEN ZİYARET

Görüntülenme: 183 Eklenme Tarihi: 16-09-2019

BARTIN ÜNİVERSİTESİ ARKEOLOJİ BÖLÜMÜNDEN ZİYARET

Bartın Üniversitesi  Arkeoloji Bölümü Öğretim Görevlileri Bartın Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Halil Balık'a ziyarette bulundular.
Doçent  Dr. Fatma Bağdatlı Çam'a gerçekleşen ziyarette hocalardan ve öğrencilerden oluşan 15 kişilik heyet eşlik etti.
Heyet 15 gün boyunca Mugada,Kozcağız, Arıt ve Çakraz'da yapacakları yüzey araştırması çalışmaları hakkında  bilgi verdi.
TSO Başkanı Halil Balık yaptığı açıklamada, Bartın Üniversitesi Arkeoloji Bölümü hocalarımızın ve öğrencilerimizin yapacakları çalışmalarda kendilerine her konuda destek olacağız.  Üniversitemiz ile işbirliği içerisinde çalışıyoruz,  15 gün sürecek çalışmalar Bartın'ımızın kültürel miraslarının ve değerlerinin ortaya  çıkarılmasında önemli bir faktör olacak, bizleri ziyaret ederek  fikir alış verişinde bulunmaları son derece memnun edici, ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkürlerimi sunuyorum''  dedi.