Bartın Ticaret ve Sanayi Odası’ndan Kan Bağışı Kampanyası’na Destek.

Görüntülenme: 83 Eklenme Tarihi: 16-08-2018

Bartın Ticaret Sanayi Odası (TSO) tarafından Afrin için ‘Kahramanlık Kanımızda Var’ sloganı çerçevesinde TSO’da kan bağışı kampanyası düzenlendi.Türk Kızılay’ı Karabük Kan Bağış Merkezi tarafından gerçekleştirilen bağış kampanyasına TSO Yönetim Kurulu Başkanı Halil Balık ve TSO üyeleri bağışta bulundu.

Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Halil Balık, Türk Silahlı Kuvvetlerimiz, bugün de Suriye sınırları içerisindeki Afrin Bölgesi’nde terör örgütleri mensuplarına karşı başarıyla icra ettiği ‘Zeytin Dalı’ harekatıyla destan yazmaktadır. Bizler her türlü destek ve dualarımızla Mehmetçiğimizin yanındayız. Bağışta bulunan vatandaşlarımıza ve üyelerimize, insanlık için ulvi görevler üstlenen Türk Kızılay’ımıza teşekkürlerimizi sunuyoruz dedi.
TSO Başkanı Halil Balık, kan bağışlamanın önce insanlık sonra vatandaşlık görevi olduğunu dile getirerek 81 ilde Kan Bağış Merkezleri kurulmasını, Bartın’ın da bu alandaki ihtiyacının giderilmesini beklediklerini söyledi.