Bartın Ticaret ve Sanayi Odası’nda Organ Seçimleri Gerçekleştirildi.

Görüntülenme: 101 Eklenme Tarihi: 16-08-2018

7 Nisan 2018 tarihinde Meslek Komitesi ve Meclis Üyelerinin belirlenmesi ile başlayan Bartın TSO seçimleri, 13 Nisan 2018 tarihinde yapılan Meclis Başkan ve Başkan Yardımcıları, Yönetim Kurulu Başkanı ve Yönetim Kurul Üyeleri, Genel Kurulu Delegeleri ve Disiplin Kurulu Üyelerinin belirlenmesinin ardından tamamlandı. Tamamının tek liste ile girilen seçimlerin sonuçları belli oldu. Huzur ve sükunet içerisinde gerçekleşen seçimlerde Bartın Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanlığına Adem Akpürçek, Bartın Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanlığına ise Halil Balık seçildi.

Meclis Başkanlığı seçimi

13 Nisan 2018 tarihinde TSO binasında gerçekleştirilen seçimlerde ilk olarak TSO Meclis Başkanı ve Başkan Yardımcılarının seçimi için 25 meclis üyesi oy kullandı. Tek liste ile girilen seçimlerin sonucuna göre TSO Meclis Başkanlığına Adem Akpürçek, Meclis 1. Başkan Yardımcılığına Hüseyin Çalıkoğlu, Meclis 2. Başkan Yardımcılığına Özcan Yaz, Meclis Katip Üyeliğine ise Alperen Yazıcı seçildi.

Yönetim Kurulu Başkanı Halil Balık oldu

Meclis Başkanlığı seçimlerinin sonrasında Yönetim Kurulu Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile Genel Kurulu Delegeleri ve Disiplin Kurulu Üyeleri seçimleri gerçekleştirildi.

Yönetim Kurulu Seçimlerine Yönetim Kurulu Başkanı Halil Balık’ın olduğu tek liste ile gidildi. Seçim sonuçlarına göre Halil Balık TSO Yönetim Kurulu Başkanlığına seçilirken Yönetim Kurulu Asil Üyeliklerine Fatih Mehmet Kanbur, Halil Sami Karakaş, Güzay Gülin Aldatmaz, Keramettin Şenkal, Mehmet İlker Yıldırım ve Salim Cem Yıldız seçildi.

Disiplin Kurulu Üyeleri seçimi

Disiplin Kurulu Üyelerinin seçimlerine de tek liste ile gidilirken seçim sonuçlarına göre Disiplin Kurulu Asil Üyeleri Mustafa Genç, Ömer Ağartan, Okay Güldal, Hüseyin Erdem, Fikret Usta, Mücahit Abdullah Mekeç oldu.

Genel Kurul Üyeleri seçimi

Yine tek liste ile girilen Genel Kurul Delegesi Asil Üyeleri seçiminde Genel Kurul Delegesi Asil Üyeliğine Özcan Yaz ve Sertaç Şimşek seçilirken  Genel Kurul Delegesi Yedek Üyeliğine Serkan Aldatmaz ile Faruk Arabacıoğlu seçildi.

Akpürçek: “Güzel işler yapacağız”

Meclis Başkanlığı seçimlerinin ardından Meclis Başkanı seçilen Adem Akpürçek yaptığı konuşmada kendisine görev layık gören meclis üyelerine teşekkür ederek, "Öncelikle herkesin ve tüm Bartın halkının kandilini kutluyorum. Bu güzel günde bu güzel görevi bana verdiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum. İnşallah bu dönemde birlik ve beraberlik içerisinde çok daha güzel işler yapacağız." dedi.

Balık: “Sadece biz kelimesi kullanılacak”

TSO Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Yönetim Kurulu Üyesi seçimlerinin sonuçlanmasının ardından açıklamalarda bulunan TSO Yönetim Kurulu Başkanı Halil Balık ise tek liste ile gidilen seçimlerin birlik ve beraberliğin göstergesi olduğunu işaret ederek, “Bugün Bartın Ticaret ve Sanayi Odası tarihi günlerinden birini yaşıyor. Hem Cuma mübarek bir gün hem de Miraç Kandilini idrak ediyoruz. Bu vesilesiyle tüm halkımızın kandili de mübarek olsun. 2000 yılından beri yani 18 yıldan bu yana Bartın Ticaret ve Sanayi Odası ilk defa böyle bir seçime sahne oluyor. Bundan önceki dönemlerde sıkıntılı seçimlerin yaşandığı dönemler oldu. İlk defa 18 yıldan beri böyle huzurlu bir ortamda seçimler yapılıyor. Bundan dolayı mutluyuz. Bu birlik ve beraberliğimizin bir göstergesidir. Temennimiz Meclisimizin birlik, beraberlik ve huzur içinde dört buçuk yıl sürecek görev süresince başarılı işlere Bartın için, üyelerimiz için imza atmasıdır. Ayrıca tüm Meclis üyelerimizi tebrik ederek kutluyorum. Özveri ile çalıştılar. Buradaki seçimde de şunu gösterdiler ki karşı rakibin çıkmaması içimizden birinin aday olmaması da birlik ve beraberliğimizin bir göstergesi. Bu gelecek için önümüzdeki dönemdeki çalışmalarımız için güzel bir gösterge. Bundan sonra hiçbir zaman için siz biz tartışmaları olmayacak. Siz biz kelimesi hiçbir zaman kullanılmayacak. Sadece biz kelimesi kullanılacak. Bizim için bir şeyler yapacağız. Yaptığımızı biz olarak telaffuz edeceğiz. Onun için çok başarılı işlere imza atacağımıza inanıyoruz. Herkese hayırlı olsun diyorum.” dedi.

Meclis Üyelerimiz,

Adem AKPÜRÇEK, Halil BALIK, H. Sami KARAKAŞ, Özcan YAZ, M. İlker YILDIRIM,  G.Gülin ALDATMAZ, Keramettin ŞENKAL, Serkan ALDATMAZ, Şenol AK, Fatih Mehmet KANBUR, Ali Haydar SUBAŞI, Çağrı PEKDİKER, Feridun ÇAVUŞOĞLU, Sefai ÇALIKOĞLU, Faruk ARABACIOĞLU, Erkan EROĞLU, Alperen YAZICI, İhsan ÖZLEYEN, Lütfi BAYRAK, Salim Cem YILDIZ, Sertaç ŞİMŞEK, Hasan UFUK, Bayram KİREÇ, Remzi GÜLER, ve Mehmet SOMAKLI.