BARTIN TSO YÖNETİM KURULU BAŞKANI İSMAİL TOKSÖZ S.S BARTIN KAMYONCULAR KOOPERATİFİNİN GENEL KURULUNA KATILDI. Genel Kurula AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz TUNÇ, Bartın Belediye Başkanı Cemal AKIN, AK Parti İl Başkanı Yakup ULUPINAR, MHP İl Başkanı Sezai BİLGİN, Saadet Partisi İl Başkan Yardımcısı Yaşar SİNOPLU, Bartın İl Genel Meclisi Başkanı Ali KARTAL, Bartın TSO Başkanı İsmail TOKSÖZ, Bartın Esnaf Odası Başkanı Sabri TUTUM, Belediye Başkan Vekili Hüseyin FIRINCIOĞLU, Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin ÇETİN, İl Genel Meclisi Üyesi Aynur YILDIRIM, kamyoncular ve basın mensupları katıldı. 28.02.2010  Genel Kurula AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz TUNÇ, Bartın Belediye Başkanı Cemal AKIN, AK Parti İl Başkanı Yakup ULUPINAR, MHP İl Başkanı Sezai BİLGİN, Saadet Partisi İl Başkan Yardımcısı Yaşar SİNOPLU, Bartın İl Genel Meclisi Başkanı Ali KARTAL, Bartın TSO Başkanı İsmail TOKSÖZ, Bartın Esnaf Odası Başkanı Sabri TUTUM, Belediye Başkan Vekili Hüseyin FIRINCIOĞLU, Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin ÇETİN, İl Genel Meclisi Üyesi Aynur YILDIRIM, kamyoncular ve basın mensupları katıldı.
Genel Kurulda konuşma yapan Kamyoncular Kooperatifi Başkanı Ayhan KESER ”Katılımınızdan dolayı herkese teşekkür ederim. Dünyada ciddi bir kriz yaşanıyor. Bizde kamyoncular kooperatifi olarak bu krizde ayakta durmaya çalışıyoruz. İlk defa bu sene kooperatif olarak kara geçtik. Üyelerimizin parası olsun olmasın aynı şekilde davranıyoruz. Üyelerimize iş çıkması için sürekli kurumlar ve firmalarla ilişki halindeyiz.”dedi.
Genel Kurulda konuşma yapan Bartın AK Parti Milletvekili Yılmaz TUNÇ Kooperatif Başkanı Ayhan KESER ile sürekli görüştüğünü, kamyoncuların sorunlarını dile getirdiğini ve Bartın’a yapılan yatırımlarla ekonominin gelişeceğini ve her zaman kamyoncu esnafının yanında olduğunu söyledi.
Bartın Belediye Başkanı Cemal AKIN ’’15 senedir sizin genel kurullarınıza gelirim. Her geldiğimde daha da azaldığınızı görüyoruz.1/100 Bin ÇED planından kaynaklanan nedenlerden dolayı Bartın’da imar ve yatırım sorunu yaşanıyor. TBMM Başkanımız Mehmet ALİ Şahin Beye bu konuyu arz ettim ve yardımlarını istedim. Arsa üretmemiz gerekiyor. Bizler Bartın Belediyesi olarak tüm nakliye işlerimizi Kamyoncular kooperatifine veriyoruz. İl dışından gelecek yüklerimizi de size getirtiyoruz. Üretmeden tüketmek yok. Bartın’da siyasetçisinden bürokratına, STK ve odalarımıza kadar elele çalışmamız gerekiyor.’’dedi.
Daha sonra kürsüye çıkan Bartın TSO Başkanı İsmail TOKSÖZ “ Kamyoncu kardeşlerimizin sıkıntılarını biliyoruz. Bizde onlar kadar bu durumdan rahatsızız. Ama her zaman Ticaret ve Sanayi Odası olarak onların arkasındayız.” dedi. Bartın Milletvekili Rıza YALÇINKAYA parti çalışmalarından dolayı genel kurula katılamadı. |