HABERLER / Zonguldak TSO'dan Hayırlı Olsun Ziyareti.
TOBB Başkanımız Hisarcıklıoğlu'dan İlimizde Eğitime Dev Destek
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Bartın TOBB Sosyal Bilimler Lisesi imza töreni ile Bartın ekonomisine değer katanlar ödül töreni kapsamında gerçekleştirdiği ziyarette Bartın Valisi Seyfettin Azizoğlu’nu makamında ziyaret etti.Valilik Şeref Defterini de imzalayan TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, Bartın ekonomisine katkı sunan iş adamlarına verdiği destekten dolayı teşekkürlerini belirtti. Vali Azizoğlu ve Hisarcıklıoğlu ziyarette karşılıklı bilgi alışverişinde bulundu. Ziyaret Akın ile Hisarcıklıoğlu arasında karşılıklı sohbet ve bilgi alışverişi şeklinde sürdü. Belediye Başkanı Cemal Akın TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’na ziyaret dolayısıyla duyduğu memnuniyeti ifade ederek belediye Resim Atölyesi kursiyerleri tarafından hazırlanmış bir Bartın resmini, Büyük taarruzu ifade eden Ressam Sururi tablosunuve Belediye Kültür Yayını kitaplarını hediye etti. Hisarcıklıoğlu ise Akın’a TOBB tarafından hazırlanan Yunus’un Gül Bahçesinden isimli kitabı hediye etti. Makam ziyaretler sonrası Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından Bartın’a yaptırılacak olan Sosyal Bilimler Lisesi’nin protokolü ve Bartın Ekonomisine Değer Katanlar Ödül Töreni düzenlenen görkemli bir törenle gerçekleşti. 2013 yılı vergi rekortmenlerine ödüllerinin de verildiği törene Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Vali Seyfettin Azizoğlu, AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Belediye Başkanı Cemal Akın, Bartın Üniversitesi Rektörü Ramazan Kaplan, Bartın Baro Başkanı Ferhat Parlatır, daire müdürleri, siyasi parti ve sivil toplum örgütü temsilcileri ile davetliler katıldı.
Eklenme Tarihi : 25.04.2018 Okunma : 385

Nisan ayı içerisinde yapılan oda seçimlerinin ardından Bartın Ticaret ve Sanayi Odası'na ziyaretler devam ediyor.

Zonguldak TSO Yönetim Kurulu Başkanı Metin DEMİR, Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa ÖZKAN ve Genel Sekreter Muharrem SARIKAYA Bartın Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı ve yönetimine ziyarette bulundu.

Bartın TSO Başkanı Halil BALIK'ın ev sahipliğinde gerçekleşen ziyarette, Meclis Başkanı Adem AKPÜRÇEK, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Halil Sami KARAKAŞ, Fatih Mehmet KANBUR ve Yönetim Kurulu Üyesi Salim Cem YILDIZ hazır bulundu.

Zonguldak TSO Başkanı Metin Demir, sizin nezdinizde tüm yönetim kurulu ve meclis üyelerinizi tebrik ediyorum, hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum''dedi.

TSO Başkanı Balık, ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti.

Görseller