HABERLER / YÖNETİM KURULU BAŞKANI BALIK'IN YENİ YIL MESAJI
TOBB Başkanımız Hisarcıklıoğlu'dan İlimizde Eğitime Dev Destek
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Bartın TOBB Sosyal Bilimler Lisesi imza töreni ile Bartın ekonomisine değer katanlar ödül töreni kapsamında gerçekleştirdiği ziyarette Bartın Valisi Seyfettin Azizoğlu’nu makamında ziyaret etti.Valilik Şeref Defterini de imzalayan TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, Bartın ekonomisine katkı sunan iş adamlarına verdiği destekten dolayı teşekkürlerini belirtti. Vali Azizoğlu ve Hisarcıklıoğlu ziyarette karşılıklı bilgi alışverişinde bulundu. Ziyaret Akın ile Hisarcıklıoğlu arasında karşılıklı sohbet ve bilgi alışverişi şeklinde sürdü. Belediye Başkanı Cemal Akın TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’na ziyaret dolayısıyla duyduğu memnuniyeti ifade ederek belediye Resim Atölyesi kursiyerleri tarafından hazırlanmış bir Bartın resmini, Büyük taarruzu ifade eden Ressam Sururi tablosunuve Belediye Kültür Yayını kitaplarını hediye etti. Hisarcıklıoğlu ise Akın’a TOBB tarafından hazırlanan Yunus’un Gül Bahçesinden isimli kitabı hediye etti. Makam ziyaretler sonrası Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından Bartın’a yaptırılacak olan Sosyal Bilimler Lisesi’nin protokolü ve Bartın Ekonomisine Değer Katanlar Ödül Töreni düzenlenen görkemli bir törenle gerçekleşti. 2013 yılı vergi rekortmenlerine ödüllerinin de verildiği törene Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Vali Seyfettin Azizoğlu, AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Belediye Başkanı Cemal Akın, Bartın Üniversitesi Rektörü Ramazan Kaplan, Bartın Baro Başkanı Ferhat Parlatır, daire müdürleri, siyasi parti ve sivil toplum örgütü temsilcileri ile davetliler katıldı.
Eklenme Tarihi : 27.12.2017 Okunma : 555

2018 yılının dünyaya, Türkiye'ye ve Bartın'a bolluk bereket ve esenlikler getirmesini diledi.

Yeni yılın herkese iş imkanı ve ekmek kapısı açmasını dileyen Tso Başkanı Balık, üzüntüleriyle, kederleri ve neşesiyle bir yılı daha geride bıraktır. Özellikle 15 temmuz darbe girişimi bizleri ve milletimizi çok üzdü. Ancak necip milletimizi beraberliğinden ödün vermedi. Milletimiz muasır medeniyetler yarışında önüne çıkan engellere geçit vermedi. Diliyorum ki 2018 yılı bu topraklar üzerinde yaşayan herkese daha fazla sevgi, anlayış ve saadet getirsin. Çünkü yaşamın temelinde sevgi ve inanç vardır. İnsanlığın ayakta durmasını sağlayan yegane güç de budur.

Bu anlamda ilimizin, sosyal ve ekonomik gelişimini hızlandırmak için bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da çalışmalarımıza ara vermeden devam edeceğiz. Bartın'ın bölgesinde rekabet edebilen ve üretken bir olmasını sağlamak için bütün gayretimizi göstereceğiz.

Bu duygu ve düşüncelerle, şahsım ve odamız adına, bütün insanlığın ve değerli üyelerimizin yeni yılını en içten dileklerimle kutluyor, 2018 yılının herkese sağlık, huzur ve bereket getirmesini temenni ediyorum.