HABERLER / Yönetim Kurulu Başkanı Balık ve Avrupa Zonguldaklılar Kültür ve Dayanışma Derneği Vali DİRİM’i Makamında Ziyaret Etti.
TOBB Başkanımız Hisarcıklıoğlu'dan İlimizde Eğitime Dev Destek
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Bartın TOBB Sosyal Bilimler Lisesi imza töreni ile Bartın ekonomisine değer katanlar ödül töreni kapsamında gerçekleştirdiği ziyarette Bartın Valisi Seyfettin Azizoğlu’nu makamında ziyaret etti.Valilik Şeref Defterini de imzalayan TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, Bartın ekonomisine katkı sunan iş adamlarına verdiği destekten dolayı teşekkürlerini belirtti. Vali Azizoğlu ve Hisarcıklıoğlu ziyarette karşılıklı bilgi alışverişinde bulundu. Ziyaret Akın ile Hisarcıklıoğlu arasında karşılıklı sohbet ve bilgi alışverişi şeklinde sürdü. Belediye Başkanı Cemal Akın TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’na ziyaret dolayısıyla duyduğu memnuniyeti ifade ederek belediye Resim Atölyesi kursiyerleri tarafından hazırlanmış bir Bartın resmini, Büyük taarruzu ifade eden Ressam Sururi tablosunuve Belediye Kültür Yayını kitaplarını hediye etti. Hisarcıklıoğlu ise Akın’a TOBB tarafından hazırlanan Yunus’un Gül Bahçesinden isimli kitabı hediye etti. Makam ziyaretler sonrası Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından Bartın’a yaptırılacak olan Sosyal Bilimler Lisesi’nin protokolü ve Bartın Ekonomisine Değer Katanlar Ödül Töreni düzenlenen görkemli bir törenle gerçekleşti. 2013 yılı vergi rekortmenlerine ödüllerinin de verildiği törene Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Vali Seyfettin Azizoğlu, AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Belediye Başkanı Cemal Akın, Bartın Üniversitesi Rektörü Ramazan Kaplan, Bartın Baro Başkanı Ferhat Parlatır, daire müdürleri, siyasi parti ve sivil toplum örgütü temsilcileri ile davetliler katıldı.
Eklenme Tarihi : 12.12.2017 Okunma : 677

Bartın Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Halil BALIK, Avrupa Zonguldak'lılar Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Mehmet KARAKULAK, İl Temsilcisi Dr. Bünyamin ALTUNDAĞ ve Devrek Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ertan CİVAK ile Vali Nusret DİRİM’i makamında ziyaret etti.

Zonguldak-Bartın-Karabük illerinin orta noktasında bulunan,  Uluslararası Uçuş lisansına sahip olan Saltukova Havalimanı ile ilgili olarak ortak adım atılması, Yerli Otomotiv Yatırım projesi ile ilgili değerlendirmelerde bulunularak karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali DİRİM, ziyaretleri için teşekkür ederek, dernek çalışmalarında başarılar diledi.

Görseller