HABERLER / TSO'dan Bartın Üniversitesi II. Ar-Ge Proje Pazarı'na Katılım.
TOBB Başkanımız Hisarcıklıoğlu'dan İlimizde Eğitime Dev Destek
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Bartın TOBB Sosyal Bilimler Lisesi imza töreni ile Bartın ekonomisine değer katanlar ödül töreni kapsamında gerçekleştirdiği ziyarette Bartın Valisi Seyfettin Azizoğlu’nu makamında ziyaret etti.Valilik Şeref Defterini de imzalayan TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, Bartın ekonomisine katkı sunan iş adamlarına verdiği destekten dolayı teşekkürlerini belirtti. Vali Azizoğlu ve Hisarcıklıoğlu ziyarette karşılıklı bilgi alışverişinde bulundu. Ziyaret Akın ile Hisarcıklıoğlu arasında karşılıklı sohbet ve bilgi alışverişi şeklinde sürdü. Belediye Başkanı Cemal Akın TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’na ziyaret dolayısıyla duyduğu memnuniyeti ifade ederek belediye Resim Atölyesi kursiyerleri tarafından hazırlanmış bir Bartın resmini, Büyük taarruzu ifade eden Ressam Sururi tablosunuve Belediye Kültür Yayını kitaplarını hediye etti. Hisarcıklıoğlu ise Akın’a TOBB tarafından hazırlanan Yunus’un Gül Bahçesinden isimli kitabı hediye etti. Makam ziyaretler sonrası Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından Bartın’a yaptırılacak olan Sosyal Bilimler Lisesi’nin protokolü ve Bartın Ekonomisine Değer Katanlar Ödül Töreni düzenlenen görkemli bir törenle gerçekleşti. 2013 yılı vergi rekortmenlerine ödüllerinin de verildiği törene Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Vali Seyfettin Azizoğlu, AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Belediye Başkanı Cemal Akın, Bartın Üniversitesi Rektörü Ramazan Kaplan, Bartın Baro Başkanı Ferhat Parlatır, daire müdürleri, siyasi parti ve sivil toplum örgütü temsilcileri ile davetliler katıldı.
Eklenme Tarihi : 15.05.2018 Okunma : 203

Bartın Üniversitesi tarafından, Ar-Ge ve yenilik bilincinin yaygınlaşması, proje hazırlama ve geliştirme kültürünün oluşması, finansman ve altyapı sıkıntısı ile uygulanamayan önemli projelerin ilgili kişi ve kuruluşlar ile buluşturulması amacıyla II. Ar-Ge Proje Pazarı ödül töreni gerçekleştirildi.

Kutlubey Kampüsünde düzenlenen etkinliğin açılış programına,  Vali Nusret DİRİM, Rektör Prof. Dr. Orhan UZUN, protokol üyeleri, TSO Yönetim Kurulu Üyesi Salim Cem YILDIZ, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

II. Ar-Ge Proje Pazarı kapsamında 8 projeye de mansiyon ödülü verildi.

Bartın Üniversitesi Bilim Kültür ve Sanat etkinlikleri kapsamında düzenlenen II. Ar-Ge Proje Pazarına destek veren ana sponsorlar Bartın Ticaret ve Sanayi Odası, Bartın Çimento, MUSİAD Bartın Şubesi, Çelikerler Limited Şirketi, Öztem İnşaat, Reymer Tekstil, Sanlab Simülasyon, Pelenkoğlu Şirketler Grubu, Işıklar Yapı Ürünleri ve sponsorlar Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası, MÜSİAD Zonguldak Şubesi, Eğitim-Bir-Sen Bartın İl Temsilciliği, Alvit Seramik ile Gonca Tekstil’e plaketleri verildi. Teşekkür plaket'ini Bartın Ticaret ve Sanayi Odası adına Yönetim Kurulu Üyesi Salim Cem YILDIZ aldı.

Etkinlik en iyi projelere ödüllerin verilmesiyle sona erdi.

Görseller