HABERLER / TSO'dan Bartın Üniversitesi 2017-2018 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni'ne Katılım.
TOBB Başkanımız Hisarcıklıoğlu'dan İlimizde Eğitime Dev Destek
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Bartın TOBB Sosyal Bilimler Lisesi imza töreni ile Bartın ekonomisine değer katanlar ödül töreni kapsamında gerçekleştirdiği ziyarette Bartın Valisi Seyfettin Azizoğlu’nu makamında ziyaret etti.Valilik Şeref Defterini de imzalayan TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, Bartın ekonomisine katkı sunan iş adamlarına verdiği destekten dolayı teşekkürlerini belirtti. Vali Azizoğlu ve Hisarcıklıoğlu ziyarette karşılıklı bilgi alışverişinde bulundu. Ziyaret Akın ile Hisarcıklıoğlu arasında karşılıklı sohbet ve bilgi alışverişi şeklinde sürdü. Belediye Başkanı Cemal Akın TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’na ziyaret dolayısıyla duyduğu memnuniyeti ifade ederek belediye Resim Atölyesi kursiyerleri tarafından hazırlanmış bir Bartın resmini, Büyük taarruzu ifade eden Ressam Sururi tablosunuve Belediye Kültür Yayını kitaplarını hediye etti. Hisarcıklıoğlu ise Akın’a TOBB tarafından hazırlanan Yunus’un Gül Bahçesinden isimli kitabı hediye etti. Makam ziyaretler sonrası Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından Bartın’a yaptırılacak olan Sosyal Bilimler Lisesi’nin protokolü ve Bartın Ekonomisine Değer Katanlar Ödül Töreni düzenlenen görkemli bir törenle gerçekleşti. 2013 yılı vergi rekortmenlerine ödüllerinin de verildiği törene Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Vali Seyfettin Azizoğlu, AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Belediye Başkanı Cemal Akın, Bartın Üniversitesi Rektörü Ramazan Kaplan, Bartın Baro Başkanı Ferhat Parlatır, daire müdürleri, siyasi parti ve sivil toplum örgütü temsilcileri ile davetliler katıldı.
Eklenme Tarihi : 15.05.2018 Okunma : 57

Bartın Üniversitesi 2017-2018 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni gerçekleştirildi. Bartın Atatürk Şehir Stadyumu’nda gerçekleştirilen törene, Türkiye’nin 81 ilinden birçok kişi katıldı.

Mezuniyet Töreni'nde, öğrencilerin hep birlikte kep atmasıyla büyük bir coşku yaşandı. Törene Bartın Valisi Nusret DİRİM, Adalet ve Kalkınma Partisi Bartın Milletvekili Av.Yılmaz TUNÇ, Belediye Başkanı Cemal Akın, Bartın Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.Orhan UZUN, İl Emniyet Müdürü Ogün Vural, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Yavuz Selim Kapancı, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri İbrahim KAYIŞ, Bartın Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı H.Sami KARAKAŞ, il yöneticileri, öğrenciler ve aileler katıldı.

Konuşmaların ardından dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

Görseller