HABERLER / TSO Başkanı Halil BALIK Valilik Toplantı Salonu’nda Gerçekleştirilen Tekstil Sektörü’nün Sorunlarına Yönelik Toplantı’ya Katıldı.
TOBB Başkanımız Hisarcıklıoğlu'dan İlimizde Eğitime Dev Destek
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Bartın TOBB Sosyal Bilimler Lisesi imza töreni ile Bartın ekonomisine değer katanlar ödül töreni kapsamında gerçekleştirdiği ziyarette Bartın Valisi Seyfettin Azizoğlu’nu makamında ziyaret etti.Valilik Şeref Defterini de imzalayan TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, Bartın ekonomisine katkı sunan iş adamlarına verdiği destekten dolayı teşekkürlerini belirtti. Vali Azizoğlu ve Hisarcıklıoğlu ziyarette karşılıklı bilgi alışverişinde bulundu. Ziyaret Akın ile Hisarcıklıoğlu arasında karşılıklı sohbet ve bilgi alışverişi şeklinde sürdü. Belediye Başkanı Cemal Akın TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’na ziyaret dolayısıyla duyduğu memnuniyeti ifade ederek belediye Resim Atölyesi kursiyerleri tarafından hazırlanmış bir Bartın resmini, Büyük taarruzu ifade eden Ressam Sururi tablosunuve Belediye Kültür Yayını kitaplarını hediye etti. Hisarcıklıoğlu ise Akın’a TOBB tarafından hazırlanan Yunus’un Gül Bahçesinden isimli kitabı hediye etti. Makam ziyaretler sonrası Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından Bartın’a yaptırılacak olan Sosyal Bilimler Lisesi’nin protokolü ve Bartın Ekonomisine Değer Katanlar Ödül Töreni düzenlenen görkemli bir törenle gerçekleşti. 2013 yılı vergi rekortmenlerine ödüllerinin de verildiği törene Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Vali Seyfettin Azizoğlu, AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Belediye Başkanı Cemal Akın, Bartın Üniversitesi Rektörü Ramazan Kaplan, Bartın Baro Başkanı Ferhat Parlatır, daire müdürleri, siyasi parti ve sivil toplum örgütü temsilcileri ile davetliler katıldı.
Eklenme Tarihi : 09.02.2018 Okunma : 439

Vali Nusret DİRİM başkanlığında  Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü tarafından Kamu-Üniversite-Sanayi işbirliği çerçevesinde Tekstil sektörünün sorunlarına yönelik  toplantı yapıldı.

Valilik Toplantı Salonunda gerçekleşen toplantıya  Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü, Bartın Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı, Organize Sanayi Bölge Müdürü, KOSGEB Bartın Müdürü, Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü, Bartın Üniversitesinden Akademisyenler, BAKKA  Bartın Yatırım Destek Ofisi Koordinatörü, MÜSİAD Bartın Şubesi üyesi  ile İlimizde tekstil sektöründe imalat yapan firmaların temsilcileri katıldı.

Toplantı Vali Nusret DİRİM’in açılış konuşması ile başladı.

Bartın Üniversitesinden Akademisyen Müslüm KAPLAN tarafından dünyada, ülkemizde ve İlimizde tekstil sektörünün sorunları ilişkin yapılan sunumun ardından toplantının son bölümünde, İlimizde imalat yapan firmalar ise karşılaştıkları sorunları ve çözüm önerilerini katılımcılarla paylaşarak karşılıklı bilgi alışverişinde bulunuldu.

Görseller