HABERLER / TSO Başkanı Halil BALIK Kamu-Üniversite ve Sanayicilerle OSB’de Yapılan Kahvaltı Programına Katıldı.
TOBB Başkanımız Hisarcıklıoğlu'dan İlimizde Eğitime Dev Destek
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Bartın TOBB Sosyal Bilimler Lisesi imza töreni ile Bartın ekonomisine değer katanlar ödül töreni kapsamında gerçekleştirdiği ziyarette Bartın Valisi Seyfettin Azizoğlu’nu makamında ziyaret etti.Valilik Şeref Defterini de imzalayan TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, Bartın ekonomisine katkı sunan iş adamlarına verdiği destekten dolayı teşekkürlerini belirtti. Vali Azizoğlu ve Hisarcıklıoğlu ziyarette karşılıklı bilgi alışverişinde bulundu. Ziyaret Akın ile Hisarcıklıoğlu arasında karşılıklı sohbet ve bilgi alışverişi şeklinde sürdü. Belediye Başkanı Cemal Akın TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’na ziyaret dolayısıyla duyduğu memnuniyeti ifade ederek belediye Resim Atölyesi kursiyerleri tarafından hazırlanmış bir Bartın resmini, Büyük taarruzu ifade eden Ressam Sururi tablosunuve Belediye Kültür Yayını kitaplarını hediye etti. Hisarcıklıoğlu ise Akın’a TOBB tarafından hazırlanan Yunus’un Gül Bahçesinden isimli kitabı hediye etti. Makam ziyaretler sonrası Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından Bartın’a yaptırılacak olan Sosyal Bilimler Lisesi’nin protokolü ve Bartın Ekonomisine Değer Katanlar Ödül Töreni düzenlenen görkemli bir törenle gerçekleşti. 2013 yılı vergi rekortmenlerine ödüllerinin de verildiği törene Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Vali Seyfettin Azizoğlu, AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Belediye Başkanı Cemal Akın, Bartın Üniversitesi Rektörü Ramazan Kaplan, Bartın Baro Başkanı Ferhat Parlatır, daire müdürleri, siyasi parti ve sivil toplum örgütü temsilcileri ile davetliler katıldı.
Eklenme Tarihi : 05.04.2018 Okunma : 507

Bartın Ticaret ve Sanayi Odası tarafından OSB İnovasyon Test Merkezinde gerçekleştirilen kahvaltı programına, Bartın Valisi Nusret DİRİM, Bartın Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Orhan UZUN, Bartın Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Halil BALIK, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Müdürü Birol CANGİ, Organize Sanayi Bölge Müdürü Oğuzhan KASAPOĞLU, KOSGEB Bartın Müdürü Abdurrahman USTA, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Bartın Temsilcisi Muhammet AKSOY, sanayiciler ile KUSİ Kurulunda bulunan öğretim görevlileri katıldı.

Bartın Üniversitesinin son yıllarda elde ettiği başarıları ile Bartın’ın Ar-Ge alt yapısının geliştirilmesine yönelik bilgiler paylaşan Rektör UZUN,  Bartın Üniversitesinde ikinici kez gerçekleşecek olan Ar-Ge proje pazarı için TÜBİTAK’tan destek alındığını belirtti.

Vali DİRİM, Bartın’ın Ar-Ge altyapısının Kamu-Üniversite-Sanayi işbirliği çerçevesinde, projeler ile gelişeceğini belirterek Bartın Üniversitesinin çalışmalarını memnuniyetle izlediklerini ifade etti.

Sanayicilerimizin sorunlarının da görüşüldüğü toplantı, fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.

Görseller