HABERLER / TSO Başkanı Halil BALIK BARHEM Yıl Sonu Sergisi Açılışına Katıldı.
TOBB Başkanımız Hisarcıklıoğlu'dan İlimizde Eğitime Dev Destek
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Bartın TOBB Sosyal Bilimler Lisesi imza töreni ile Bartın ekonomisine değer katanlar ödül töreni kapsamında gerçekleştirdiği ziyarette Bartın Valisi Seyfettin Azizoğlu’nu makamında ziyaret etti.Valilik Şeref Defterini de imzalayan TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, Bartın ekonomisine katkı sunan iş adamlarına verdiği destekten dolayı teşekkürlerini belirtti. Vali Azizoğlu ve Hisarcıklıoğlu ziyarette karşılıklı bilgi alışverişinde bulundu. Ziyaret Akın ile Hisarcıklıoğlu arasında karşılıklı sohbet ve bilgi alışverişi şeklinde sürdü. Belediye Başkanı Cemal Akın TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’na ziyaret dolayısıyla duyduğu memnuniyeti ifade ederek belediye Resim Atölyesi kursiyerleri tarafından hazırlanmış bir Bartın resmini, Büyük taarruzu ifade eden Ressam Sururi tablosunuve Belediye Kültür Yayını kitaplarını hediye etti. Hisarcıklıoğlu ise Akın’a TOBB tarafından hazırlanan Yunus’un Gül Bahçesinden isimli kitabı hediye etti. Makam ziyaretler sonrası Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından Bartın’a yaptırılacak olan Sosyal Bilimler Lisesi’nin protokolü ve Bartın Ekonomisine Değer Katanlar Ödül Töreni düzenlenen görkemli bir törenle gerçekleşti. 2013 yılı vergi rekortmenlerine ödüllerinin de verildiği törene Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Vali Seyfettin Azizoğlu, AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Belediye Başkanı Cemal Akın, Bartın Üniversitesi Rektörü Ramazan Kaplan, Bartın Baro Başkanı Ferhat Parlatır, daire müdürleri, siyasi parti ve sivil toplum örgütü temsilcileri ile davetliler katıldı.
Eklenme Tarihi : 09.05.2018 Okunma : 193

Bartın Merkez Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğü tarafından düzenlenen 2017-2018  Yıl Sonu etkinliklerinin açılış töreni yapıldı.

Belediye Sosyal Tesislerinde gerçekleşen açılışa Valisi Nusret DİRİM, Bartın Belediye Başkanı Cemal AKIN, İl Emniyet Müdürü Ogün VURAL, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri İbrahim KAYIŞ, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Halil BALIK, İl Müdürleri, Siyasi Parti Temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Yıl sonu sergisinin açılışı, Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başladı.

Bartın Merkez Halk Eğitimi Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürü M. Asım ÖZDEMİR yaptığı açılış konuşmasında, açılan kurslar ve kurslara katılan kursiyerler hakkında bilgi verdi.

Bartın Valisi Nusret Dirim'in konuşmalarının ardından, protokol üyeleri ve halk eğitim merkezinde okul öncesi programında eğitim gören çocuklarla birlikte açılış kurdelası kesildi.

Açılış sonrasında TSO Başkanı Halil BALIK, sene boyunca hazırlanan el emeği göz nuru ürünlerin sergilendiği standları gezdi.

Görseller