HABERLER / TİCARET VE SANAYİ ODASI BAŞKANI HALİL BALIK İL İSTİHDAM VE MESLEKİ EĞİTİM KURULU TOPLANTISINA KATILDI.
TOBB Başkanımız Hisarcıklıoğlu'dan İlimizde Eğitime Dev Destek
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Bartın TOBB Sosyal Bilimler Lisesi imza töreni ile Bartın ekonomisine değer katanlar ödül töreni kapsamında gerçekleştirdiği ziyarette Bartın Valisi Seyfettin Azizoğlu’nu makamında ziyaret etti.Valilik Şeref Defterini de imzalayan TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, Bartın ekonomisine katkı sunan iş adamlarına verdiği destekten dolayı teşekkürlerini belirtti. Vali Azizoğlu ve Hisarcıklıoğlu ziyarette karşılıklı bilgi alışverişinde bulundu. Ziyaret Akın ile Hisarcıklıoğlu arasında karşılıklı sohbet ve bilgi alışverişi şeklinde sürdü. Belediye Başkanı Cemal Akın TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’na ziyaret dolayısıyla duyduğu memnuniyeti ifade ederek belediye Resim Atölyesi kursiyerleri tarafından hazırlanmış bir Bartın resmini, Büyük taarruzu ifade eden Ressam Sururi tablosunuve Belediye Kültür Yayını kitaplarını hediye etti. Hisarcıklıoğlu ise Akın’a TOBB tarafından hazırlanan Yunus’un Gül Bahçesinden isimli kitabı hediye etti. Makam ziyaretler sonrası Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından Bartın’a yaptırılacak olan Sosyal Bilimler Lisesi’nin protokolü ve Bartın Ekonomisine Değer Katanlar Ödül Töreni düzenlenen görkemli bir törenle gerçekleşti. 2013 yılı vergi rekortmenlerine ödüllerinin de verildiği törene Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Vali Seyfettin Azizoğlu, AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Belediye Başkanı Cemal Akın, Bartın Üniversitesi Rektörü Ramazan Kaplan, Bartın Baro Başkanı Ferhat Parlatır, daire müdürleri, siyasi parti ve sivil toplum örgütü temsilcileri ile davetliler katıldı.
Eklenme Tarihi : 26.01.2018 Okunma : 411

Vali Nusret DİRİM başkanlığında İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu (İİMEK) 2018 yılı 1. dönem toplantısı Valilik Çeşm-i Cihan toplantı salonunda yapıldı.

Toplantıya Çalışma ve İş Kurumu Genel Müdürlüğü Fon Yönetimi ve Aktüerya Daire Başkanı Fazlı KÜÇÜK, Belediye Başkan Yardımcısı Hasan ARIHAN,  İl Özel İdaresi Genel Sekreteri İbrahim KAYIŞ, Bartın Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd.Doç.Dr. Kıvanç BAKIR, Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Adnan ARSLAN, İl Milli Eğitim Müdür Vekili Mehmet ÇELEBİ, Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Birol CANGİ, Ticaret İl Müdür V. Serpil YÜZLÜ, Bartın TSO Başkanı Halil BALIK, Bakka Bartın Yatırım Destek Ofisi Koordinatörü Osman Bahadır KALECİK, İl Esnaf ve Sanatkarlar Odası Temsilcisi Cemal CEYBEK, Bartın Kadınlar Dayanışma Derneği Temsilcisi Nilgün SABAN, Türkiye Sakatlar Konf. Temsilcisi Ferit KURULAN, Türk-İş Send. Konf. Temsilcisi Ertan KAYA, Hak-İş Send. Konf.Temsilcisi Zeki TÖNGÜR, TİS Temsilcisi İrfan BAYRAKTAR katıldı.

Toplantıda İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu 2017 faaliyet raporu, İŞKUR İl Müdürlüğü tarafından hazırlanan 2018 yılı mesleki eğitim planı ve kurs açma teklifleri, Denetim Kurulunun 2017 yılı faaliyetleri, İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından açılması teklif edilen Alan ve Bölüm ile Mesleki Eğitim kursları hakkında değerlendirmelerde bulunularak kursların açılması yönünde karar alındı.

Dilek ve temennilerin ardından toplantı sona erdi.

Görseller