HABERLER / ŞERİFE BACI MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ ZİYARETİ
TOBB Başkanımız Hisarcıklıoğlu\'dan İlimizde Eğitime Dev Destek
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Bartın TOBB Sosyal Bilimler Lisesi imza töreni ile Bartın ekonomisine değer katanlar ödül töreni kapsamında gerçekleştirdiği ziyarette Bartın Valisi Seyfettin Azizoğlu’nu makamında ziyaret etti.Valilik Şeref Defterini de imzalayan TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, Bartın ekonomisine katkı sunan iş adamlarına verdiği destekten dolayı teşekkürlerini belirtti. Vali Azizoğlu’nun makam odasında gerçekleşen ziyarette TSO Başkanı Cihat Çakır’da yer aldı. Vali Azizoğlu ve Hisarcıklıoğlu ziyarette karşılıklı bilgi alışverişinde bulundu. Valilik ziyareti sonrası Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu tarafıdan gerçekleştirilen Belediye Başkanı Cemal Akın’a makam odasında gerçekleşen ziyarette TSO Başkanı Cihat Çakır, MHP İl Başkanı Sezai Bilgin, Belediye Başkan Vekili Hüseyin Fırıncıoğlu ve Belediye Meclis Üyeleri de yer aldı. Ziyaret Akın ile Hisarcıklıoğlu arasında karşılıklı sohbet ve bilgi alışverişi şeklinde sürdü. Belediye Başkanı Cemal Akın TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’na ziyaret dolayısıyla duyduğu memnuniyeti ifade ederek belediye Resim Atölyesi kursiyerleri tarafından hazırlanmış bir Bartın resmini, Büyük taarruzu ifade eden Ressam Sururi tablosunuve Belediye Kültür Yayını kitaplarını hediye etti. Hisarcıklıoğlu ise Akın’a TOBB tarafından hazırlanan Yunus’un Gül Bahçesinden isimli kitabı hediye etti. Makam ziyaretler sonrası Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından Bartın’a yaptırılacak olan Sosyal Bilimler Lisesi’nin protokolü ve Bartın Ekonomisine Değer Katanlar Ödül Töreni düzenlenen görkemli bir törenle gerçekleşti. 2013 yılı vergi rekortmenlerine ödüllerinin de verildiği törene Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Vali Seyfettin Azizoğlu, AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Belediye Başkanı Cemal Akın, Bartın Üniversitesi Rektörü Ramazan Kaplan, Bartın Baro Başkanı Ferhat Parlatır, daire müdürleri, siyasi parti ve sivil toplum örgütü temsilcileri ile davetliler katıldı.
Eklenme Tarihi : 30.03.2017 Okunma : 933
Odamız ile Şerife Bacı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Bartın Ticaret ve Sanayi Odası arasında imzalanan iş birliği protokolü kapsamında odamızın üzerine düşen yükümlülükleri yerine getirmek amacıyla yönetim kurulu üyeleri yerinde tespit için Şerife Bacı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ ni ziyarette bulundu.

Şerife Bacı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile odamız arasında imzalanan olan bu protokol ile Mesleki ve Teknik Ortaöğretim kurumlarının eğitim ortamlarının nitelikli bir mesleki ve teknik eğitim yapabilecek şekilde iyileştirilmesi, atölye yapım ve onarımı, atölye ihtiyaçları ile eğitim araç gereçleri ve diğer donanım malzemesi ihtiyaçlarının karşılanması amaçlanmıştır.

Bu sebeple odamızın üzerine düşen yükümlülükleri yerine getirmek için Yönetim Kurulu Başkanı Halil BALIK, Meclis Başkanı Adem AKPÜRÇEK, Yönetim Kurulu Üyesi Özcan YAZ ve Genel Sekreter Mustafa SOYAL Şerife Bacı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Şule AKÇA’ yı ziyaret etti ve yapılacaklar hakkında bilgi aldı.