HABERLER / Proje Değerlendirme Toplantısı Yapıldı.
TOBB Başkanımız Hisarcıklıoğlu'dan İlimizde Eğitime Dev Destek
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Bartın TOBB Sosyal Bilimler Lisesi imza töreni ile Bartın ekonomisine değer katanlar ödül töreni kapsamında gerçekleştirdiği ziyarette Bartın Valisi Seyfettin Azizoğlu’nu makamında ziyaret etti.Valilik Şeref Defterini de imzalayan TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, Bartın ekonomisine katkı sunan iş adamlarına verdiği destekten dolayı teşekkürlerini belirtti. Vali Azizoğlu ve Hisarcıklıoğlu ziyarette karşılıklı bilgi alışverişinde bulundu. Ziyaret Akın ile Hisarcıklıoğlu arasında karşılıklı sohbet ve bilgi alışverişi şeklinde sürdü. Belediye Başkanı Cemal Akın TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’na ziyaret dolayısıyla duyduğu memnuniyeti ifade ederek belediye Resim Atölyesi kursiyerleri tarafından hazırlanmış bir Bartın resmini, Büyük taarruzu ifade eden Ressam Sururi tablosunuve Belediye Kültür Yayını kitaplarını hediye etti. Hisarcıklıoğlu ise Akın’a TOBB tarafından hazırlanan Yunus’un Gül Bahçesinden isimli kitabı hediye etti. Makam ziyaretler sonrası Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından Bartın’a yaptırılacak olan Sosyal Bilimler Lisesi’nin protokolü ve Bartın Ekonomisine Değer Katanlar Ödül Töreni düzenlenen görkemli bir törenle gerçekleşti. 2013 yılı vergi rekortmenlerine ödüllerinin de verildiği törene Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Vali Seyfettin Azizoğlu, AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Belediye Başkanı Cemal Akın, Bartın Üniversitesi Rektörü Ramazan Kaplan, Bartın Baro Başkanı Ferhat Parlatır, daire müdürleri, siyasi parti ve sivil toplum örgütü temsilcileri ile davetliler katıldı.
Eklenme Tarihi : 04.10.2018 Okunma : 117

''Bartın'da Nitelikli Eleman İhtiyacının Karşılanması İçin Saya Eğitim Merkezi Kurmak'' isimli projenin 1. değerlendirme toplantısı odamızda yapıldı.

Düzenlenen toplantıya, Bakka İzleme Değerlendirme ve Raporlama Birim Başkanı Hakkı Yavuz TOPLU, Birim Uzmanı Şakir Adem YAZICI, Cemre Saya Ayakkabı San. ve Tic. Ltd.Şti. Necati Sandıkçı, Ayakkabı ve Saraciye Teknolojisi Alanı Öğretmeni Rıza ARSLAN, oda Genel Sekreteri Ahmet İNCEKARA ve Ayşegül ALBAYRAK katıldı.

Toplantıda, düzenlenecek olan kursların hazırlanan programa uygun olarak devamlılığı ve kurs planlaması ele alındı. Engelli, Genç ve Kadınlardan oluşacak 50 Kursiyer'in % 50 sinin istihdam edilmesi planlanıyor.

Toplantının ardından, Şiremirtabaklar Köyü, Sinoplu Mahallesinde bulunan Saya Eğitim Merkezi olarak tahsis edilen (BSİ) İlkokul'una gidilerek yerinde tespit yapıldı.

Görseller