HABERLER / KUSİ TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ.
TOBB Başkanımız Hisarcıklıoğlu'dan İlimizde Eğitime Dev Destek
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Bartın TOBB Sosyal Bilimler Lisesi imza töreni ile Bartın ekonomisine değer katanlar ödül töreni kapsamında gerçekleştirdiği ziyarette Bartın Valisi Seyfettin Azizoğlu’nu makamında ziyaret etti.Valilik Şeref Defterini de imzalayan TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, Bartın ekonomisine katkı sunan iş adamlarına verdiği destekten dolayı teşekkürlerini belirtti. Vali Azizoğlu ve Hisarcıklıoğlu ziyarette karşılıklı bilgi alışverişinde bulundu. Ziyaret Akın ile Hisarcıklıoğlu arasında karşılıklı sohbet ve bilgi alışverişi şeklinde sürdü. Belediye Başkanı Cemal Akın TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’na ziyaret dolayısıyla duyduğu memnuniyeti ifade ederek belediye Resim Atölyesi kursiyerleri tarafından hazırlanmış bir Bartın resmini, Büyük taarruzu ifade eden Ressam Sururi tablosunuve Belediye Kültür Yayını kitaplarını hediye etti. Hisarcıklıoğlu ise Akın’a TOBB tarafından hazırlanan Yunus’un Gül Bahçesinden isimli kitabı hediye etti. Makam ziyaretler sonrası Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından Bartın’a yaptırılacak olan Sosyal Bilimler Lisesi’nin protokolü ve Bartın Ekonomisine Değer Katanlar Ödül Töreni düzenlenen görkemli bir törenle gerçekleşti. 2013 yılı vergi rekortmenlerine ödüllerinin de verildiği törene Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Vali Seyfettin Azizoğlu, AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Belediye Başkanı Cemal Akın, Bartın Üniversitesi Rektörü Ramazan Kaplan, Bartın Baro Başkanı Ferhat Parlatır, daire müdürleri, siyasi parti ve sivil toplum örgütü temsilcileri ile davetliler katıldı.
Eklenme Tarihi : 27.09.2017 Okunma : 337

Bartın Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğünün Koordinasyonunda Bartın Ticaret ve Sanayi Odasında 25 Eylül 2017 tarihinde Kamu Üniversite Sanayi İşbirliği (Kusi)Kurulu toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıya Bilim Sanayi İl Müdürü Birol Cangi, Bartın Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Halil Balık, Bartın Üniversitesi Öğretim Üyesi ve Bartın Ticaret ve Sanayi Odası Akademik Danışmanı Doç. Dr. Gökhan Gündüz , Bartın OSB Müdürü Oğuzhan Kasapoğlu, BAKKA Bartın Koordinatörü Osman Bahadır Kalecik ve Bartın Üniversitesi Öğretim Üyesi ve KUSİ İl Temsilcisi Doç. Dr. Deniz Aydemir katıldı.

5 Mayıs tarihinde gerçekleştirilen KUSİ toplantısında alınan karar gereği Bartın Üniversitesi tarafından hazırlanan tezlerin ilimiz sanayisine kazandırılması ve değerlendirilmesi amacıyla yapılan toplantıda hazırlanan projeler değerlendirilmiştir.

Görseller