HABERLER / KORUMA KURULU TOPLANTISI ODAMIZ EV SAHİPLİĞİNDE GERÇEKLEŞTİ.
TOBB Başkanımız Hisarcıklıoğlu'dan İlimizde Eğitime Dev Destek
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Bartın TOBB Sosyal Bilimler Lisesi imza töreni ile Bartın ekonomisine değer katanlar ödül töreni kapsamında gerçekleştirdiği ziyarette Bartın Valisi Seyfettin Azizoğlu’nu makamında ziyaret etti.Valilik Şeref Defterini de imzalayan TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, Bartın ekonomisine katkı sunan iş adamlarına verdiği destekten dolayı teşekkürlerini belirtti. Vali Azizoğlu ve Hisarcıklıoğlu ziyarette karşılıklı bilgi alışverişinde bulundu. Ziyaret Akın ile Hisarcıklıoğlu arasında karşılıklı sohbet ve bilgi alışverişi şeklinde sürdü. Belediye Başkanı Cemal Akın TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’na ziyaret dolayısıyla duyduğu memnuniyeti ifade ederek belediye Resim Atölyesi kursiyerleri tarafından hazırlanmış bir Bartın resmini, Büyük taarruzu ifade eden Ressam Sururi tablosunuve Belediye Kültür Yayını kitaplarını hediye etti. Hisarcıklıoğlu ise Akın’a TOBB tarafından hazırlanan Yunus’un Gül Bahçesinden isimli kitabı hediye etti. Makam ziyaretler sonrası Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından Bartın’a yaptırılacak olan Sosyal Bilimler Lisesi’nin protokolü ve Bartın Ekonomisine Değer Katanlar Ödül Töreni düzenlenen görkemli bir törenle gerçekleşti. 2013 yılı vergi rekortmenlerine ödüllerinin de verildiği törene Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Vali Seyfettin Azizoğlu, AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Belediye Başkanı Cemal Akın, Bartın Üniversitesi Rektörü Ramazan Kaplan, Bartın Baro Başkanı Ferhat Parlatır, daire müdürleri, siyasi parti ve sivil toplum örgütü temsilcileri ile davetliler katıldı.
Eklenme Tarihi : 15.12.2017 Okunma : 635
2017 yılının son koruma kurulu toplantısı odamızda gerçekleştirildi.

Cumhuriyet Savcısı Koruma Kurulu Başkanı Sayın Yılmaz Arslan'ın başkanlığında yapılan toplantı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Halil Balık’ ın ev sahipliği ile odamızda gerçekleştirildi.

Toplantıya Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Taner Çetin, Denetimli Serbestlik Müdürü Hüseyin Akkuş, İl Milli Eğitim Müdürü Yaşar Demir, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Mahmut Şahin, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Feridun Güler, Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Adnan Arslan, Esnaf Sanatkarlar Odası Başkanı Sinan Amasralı, Vakıfbank Şube Müdürü Gül Başoğlu ve Sakatlar Derneği Başkanı Ferit Kurulan katılım sağladı.

Toplantıda 2017 yılında gerçekleşen çalışmalar değerlendirildi.