HABERLER / KADIN GİRİŞİMCİLER YÖNETİM KURULU ÜYELERİNDEN 8 MART DÜNYA EMEKÇİ KADINLAR GÜNÜ ZİYARETLERİ
TOBB Başkanımız Hisarcıklıoğlu\'dan İlimizde Eğitime Dev Destek
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Bartın TOBB Sosyal Bilimler Lisesi imza töreni ile Bartın ekonomisine değer katanlar ödül töreni kapsamında gerçekleştirdiği ziyarette Bartın Valisi Seyfettin Azizoğlu’nu makamında ziyaret etti.Valilik Şeref Defterini de imzalayan TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, Bartın ekonomisine katkı sunan iş adamlarına verdiği destekten dolayı teşekkürlerini belirtti. Vali Azizoğlu’nun makam odasında gerçekleşen ziyarette TSO Başkanı Cihat Çakır’da yer aldı. Vali Azizoğlu ve Hisarcıklıoğlu ziyarette karşılıklı bilgi alışverişinde bulundu. Valilik ziyareti sonrası Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu tarafıdan gerçekleştirilen Belediye Başkanı Cemal Akın’a makam odasında gerçekleşen ziyarette TSO Başkanı Cihat Çakır, MHP İl Başkanı Sezai Bilgin, Belediye Başkan Vekili Hüseyin Fırıncıoğlu ve Belediye Meclis Üyeleri de yer aldı. Ziyaret Akın ile Hisarcıklıoğlu arasında karşılıklı sohbet ve bilgi alışverişi şeklinde sürdü. Belediye Başkanı Cemal Akın TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’na ziyaret dolayısıyla duyduğu memnuniyeti ifade ederek belediye Resim Atölyesi kursiyerleri tarafından hazırlanmış bir Bartın resmini, Büyük taarruzu ifade eden Ressam Sururi tablosunuve Belediye Kültür Yayını kitaplarını hediye etti. Hisarcıklıoğlu ise Akın’a TOBB tarafından hazırlanan Yunus’un Gül Bahçesinden isimli kitabı hediye etti. Makam ziyaretler sonrası Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından Bartın’a yaptırılacak olan Sosyal Bilimler Lisesi’nin protokolü ve Bartın Ekonomisine Değer Katanlar Ödül Töreni düzenlenen görkemli bir törenle gerçekleşti. 2013 yılı vergi rekortmenlerine ödüllerinin de verildiği törene Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Vali Seyfettin Azizoğlu, AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Belediye Başkanı Cemal Akın, Bartın Üniversitesi Rektörü Ramazan Kaplan, Bartın Baro Başkanı Ferhat Parlatır, daire müdürleri, siyasi parti ve sivil toplum örgütü temsilcileri ile davetliler katıldı.
Eklenme Tarihi : 15.03.2017 Okunma : 1013
Bartın Ticaret ve Sanayi Odası Kadın Girişimciler Yönetim Kurulu 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü sebebiyle ilimizde faaliyet gösteren kadın girişimcilere bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

Bartın TSO Kadın Girişimciler Kurulu Yönetim Kurulu’ndan Nurten Şahiner, Gülsüm Karakaş, Ceylan Akçay, Süheyla Balık, Türkan Aydın, Güzin Pelenkoğlu, Benian Fırıncıoğlu Arslantürk, Ümran Bayraktar, Gülin Aldatmaz, Nurgül Güney, Hamra Özardıç, Semra Akyol ve Leyla Bayraktar tarafından Bartın’da ki kadın girişimcilere ziyaretler gerçekleştirildi.

İlk ziyaret KOSGEB desteği ile sanayi sitesinde oto lastikçi dükkanı açan Emine Soysal’a gerçekleştirildi. Kadın Girişimciliğin öneminin vurgulandığı bu günlerde kadınların her alanda her işi yapabileceğinin kanıtı olan Emine Soysal’ı Kadın Girişimciler Yönetim Kurulu Üyeleri cesareti ve girişimci ruhundan dolayı tebrik ettiler.

Kadın Girişimciler Yönetim Kurulu Üyeleri daha sonra Clean Cleaning temizlik firması sahibi Dilek Demirci ile Sister's cafe sahibeleri Nurper Pekatik, Selma Makar ve Berna Makar’a ziyaretlerde bulundular.

Ziyaretlerde kadın girişimcilere çiçek takdiminde de bulunulurken iş hayatı ve girişimcilik hakkında da sohbetler gerçekleştirildi.

İlimizde faaliyette bulunan kadın girişimci sayının artmasını temenni eden Kadın Girişimciler Yönetim Kurulu Üyeleri tüm emekçi kadınların 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Gününü kutladıklarını söyleyerek, Daha önce de Kadın a yönelik her türlü projede yer aldıklarını ve yer almaya devam edecekleri dile getirdiler.

Görseller