HABERLER / Doğu Marmara ve Batı Karadeniz Bölge illeri Oda/Borsa Başkanları İstişare Toplantısı Bolu'da Yapıldı.
TOBB Başkanımız Hisarcıklıoğlu'dan İlimizde Eğitime Dev Destek
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Bartın TOBB Sosyal Bilimler Lisesi imza töreni ile Bartın ekonomisine değer katanlar ödül töreni kapsamında gerçekleştirdiği ziyarette Bartın Valisi Seyfettin Azizoğlu’nu makamında ziyaret etti.Valilik Şeref Defterini de imzalayan TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, Bartın ekonomisine katkı sunan iş adamlarına verdiği destekten dolayı teşekkürlerini belirtti. Vali Azizoğlu ve Hisarcıklıoğlu ziyarette karşılıklı bilgi alışverişinde bulundu. Ziyaret Akın ile Hisarcıklıoğlu arasında karşılıklı sohbet ve bilgi alışverişi şeklinde sürdü. Belediye Başkanı Cemal Akın TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’na ziyaret dolayısıyla duyduğu memnuniyeti ifade ederek belediye Resim Atölyesi kursiyerleri tarafından hazırlanmış bir Bartın resmini, Büyük taarruzu ifade eden Ressam Sururi tablosunuve Belediye Kültür Yayını kitaplarını hediye etti. Hisarcıklıoğlu ise Akın’a TOBB tarafından hazırlanan Yunus’un Gül Bahçesinden isimli kitabı hediye etti. Makam ziyaretler sonrası Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından Bartın’a yaptırılacak olan Sosyal Bilimler Lisesi’nin protokolü ve Bartın Ekonomisine Değer Katanlar Ödül Töreni düzenlenen görkemli bir törenle gerçekleşti. 2013 yılı vergi rekortmenlerine ödüllerinin de verildiği törene Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Vali Seyfettin Azizoğlu, AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Belediye Başkanı Cemal Akın, Bartın Üniversitesi Rektörü Ramazan Kaplan, Bartın Baro Başkanı Ferhat Parlatır, daire müdürleri, siyasi parti ve sivil toplum örgütü temsilcileri ile davetliler katıldı.
Eklenme Tarihi : 25.09.2018 Okunma : 107

TSO Başkanı Halil BALIK, Bolu Ticaret ve Sanayi Odası’nın ev sahipliğinde düzenlenen Doğu Marmara ve Batı Karadeniz Bölge illeri Oda/Borsa Başkanları İstişare Toplantısına katıldı.​

Bolu Ticaret ve Sanayi Odası’nda TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun katılımıyla gerçekleştirilen toplantıya; Bolu TSO Başkanı Türker Ateş, Meclis Başkanı Halit Ergül, Bartın TSO Başkanı Halil Balık, Düzce TSO Başkanı Tuncay Şahin, Düzce Ticaret Borsası Başkanı Nurettin Karslıoğlu, Yalova TSO Başkanı Tahsin Becan, Akyazı Ticaret Borsası Başkanı Ali Şener Bayraktar, Alaplı TSO Başkanı Recep Ocak, Akçakoca TSO Başkanı Mehmet Nazım Pazvant, Çaycuma TSO Başkanı Zekai Kamitoğlu, Devrek TSO Başkanı Haldun Hacıkulaoğlu, Gerede TSO Başkanı Ersin Kaşka, Kdz.Ereğli TSO Başkanı Arslan Keleş, Safranbolu TSO Başkanı Ali Sami Acar, Bolu TSO Yönetim Kurulu üyeleri ile Kadın ve Genç Girişimciler Kurulu başkanları katıldı.

Toplantıda ekonomik gelişmeler ile ilgili karşılıklı bilgi ve görüş alışverişinde bulunuldu, ayrıca TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, Oda/Borsa başkanlarının sorun ve taleplerini dinledi.

Görseller