HABERLER / Chp Bartın Milletvekili Av.Aysu BANKOĞU'n dan TSO'ya Ziyaret.
TOBB Başkanımız Hisarcıklıoğlu'dan İlimizde Eğitime Dev Destek
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Bartın TOBB Sosyal Bilimler Lisesi imza töreni ile Bartın ekonomisine değer katanlar ödül töreni kapsamında gerçekleştirdiği ziyarette Bartın Valisi Seyfettin Azizoğlu’nu makamında ziyaret etti.Valilik Şeref Defterini de imzalayan TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, Bartın ekonomisine katkı sunan iş adamlarına verdiği destekten dolayı teşekkürlerini belirtti. Vali Azizoğlu ve Hisarcıklıoğlu ziyarette karşılıklı bilgi alışverişinde bulundu. Ziyaret Akın ile Hisarcıklıoğlu arasında karşılıklı sohbet ve bilgi alışverişi şeklinde sürdü. Belediye Başkanı Cemal Akın TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’na ziyaret dolayısıyla duyduğu memnuniyeti ifade ederek belediye Resim Atölyesi kursiyerleri tarafından hazırlanmış bir Bartın resmini, Büyük taarruzu ifade eden Ressam Sururi tablosunuve Belediye Kültür Yayını kitaplarını hediye etti. Hisarcıklıoğlu ise Akın’a TOBB tarafından hazırlanan Yunus’un Gül Bahçesinden isimli kitabı hediye etti. Makam ziyaretler sonrası Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından Bartın’a yaptırılacak olan Sosyal Bilimler Lisesi’nin protokolü ve Bartın Ekonomisine Değer Katanlar Ödül Töreni düzenlenen görkemli bir törenle gerçekleşti. 2013 yılı vergi rekortmenlerine ödüllerinin de verildiği törene Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Vali Seyfettin Azizoğlu, AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Belediye Başkanı Cemal Akın, Bartın Üniversitesi Rektörü Ramazan Kaplan, Bartın Baro Başkanı Ferhat Parlatır, daire müdürleri, siyasi parti ve sivil toplum örgütü temsilcileri ile davetliler katıldı.
Eklenme Tarihi : 06.09.2018 Okunma : 199

Chp Bartın Milletvekili Av.Aysu BANKOĞLU ve beraberindeki İl Başkanı İlknur ERKAN, İl Başkan Yrd. Sabri AKTAŞ, Merkez İlçe Başkan Yrd. Şükrü KAVAL, Kadın Kolları Başkanı Fatma ÖZCAN ve İl Yönetim Kurulu Üyesi Hüdaverdi DUYGUN Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim'ine ziyarette bulundu.

Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette, Meclis Başkanı Adem AKPÜRÇEK, Yönetim Kurulu Başkan Yrd. Fatih Mehmet KANBUR, Başkan Yrd. Halil Sami KARAKAŞ ve Yönetim Kurulu Üyesi Salim Cem YILDIZ hazır bulundu.

Ülke ve İl Ekonomisi hakkında görüş alışverişinde bulunulan ziyarette Milletvekili Av.Aysu BANKOĞLU, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde sizleri temsil etmek için bulunuyoruz, her türlü taleplerinizi ve önerilerinizi iletmek bizlerin görevidir. Bir Milletvekili olarak sizlerin her zaman yanınızdayım''dedi.

TSO Meclis Başkanı ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları, ziyaretten dolayı duydukları memnuniyeti dile getirerek, Milletvekili Av.Aysu BANKOĞLU ve beraberindeki heyete teşekkür ettiler.

Görseller