HABERLER / Çalışma ve İş Kurumu Genel Müdürlüğü Fon Yönetimi ve Aktüerya Daire Başkanı Fazlı KÜÇÜK Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Halil BALIK’ı makamında ziyaret etti.
TOBB Başkanımız Hisarcıklıoğlu'dan İlimizde Eğitime Dev Destek
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Bartın TOBB Sosyal Bilimler Lisesi imza töreni ile Bartın ekonomisine değer katanlar ödül töreni kapsamında gerçekleştirdiği ziyarette Bartın Valisi Seyfettin Azizoğlu’nu makamında ziyaret etti.Valilik Şeref Defterini de imzalayan TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, Bartın ekonomisine katkı sunan iş adamlarına verdiği destekten dolayı teşekkürlerini belirtti. Vali Azizoğlu ve Hisarcıklıoğlu ziyarette karşılıklı bilgi alışverişinde bulundu. Ziyaret Akın ile Hisarcıklıoğlu arasında karşılıklı sohbet ve bilgi alışverişi şeklinde sürdü. Belediye Başkanı Cemal Akın TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’na ziyaret dolayısıyla duyduğu memnuniyeti ifade ederek belediye Resim Atölyesi kursiyerleri tarafından hazırlanmış bir Bartın resmini, Büyük taarruzu ifade eden Ressam Sururi tablosunuve Belediye Kültür Yayını kitaplarını hediye etti. Hisarcıklıoğlu ise Akın’a TOBB tarafından hazırlanan Yunus’un Gül Bahçesinden isimli kitabı hediye etti. Makam ziyaretler sonrası Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından Bartın’a yaptırılacak olan Sosyal Bilimler Lisesi’nin protokolü ve Bartın Ekonomisine Değer Katanlar Ödül Töreni düzenlenen görkemli bir törenle gerçekleşti. 2013 yılı vergi rekortmenlerine ödüllerinin de verildiği törene Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Vali Seyfettin Azizoğlu, AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Belediye Başkanı Cemal Akın, Bartın Üniversitesi Rektörü Ramazan Kaplan, Bartın Baro Başkanı Ferhat Parlatır, daire müdürleri, siyasi parti ve sivil toplum örgütü temsilcileri ile davetliler katıldı.
Eklenme Tarihi : 26.01.2018 Okunma : 385

İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu toplantısına katılmak üzere ilimize gelen Çalışma ve İş Kurumu Genel Müdürlüğü Fon Yönetimi ve Aktüerya Daire Başkanı Fazlı KÜÇÜK, toplantı sonrası Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Halil BALIK’ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Adnan ARSLAN, İl Esnaf ve Sanatkarlar Odası Temsilcisi Cemal CEYBEK ve Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Yardımcısı Ömer AĞARTAN hazır bulundu.

Halil BALIK, Çalışma ve İş Kurumu Genel Müdürlüğü Fon Yönetimi ve Aktüerya Daire Başkanı Fazlı KÜÇÜK’e Ticaret ve Sanayi Odası olarak her zaman Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Adnan ARSLAN ile işbirliği içerisinde olduklarını dile getirerek odaya yapmış olduğu ziyaretten dolayı teşekkür etti.

Görseller