HABERLER / Bartın TSO'dan Batı Karadeniz Yapı Mobilya, Gıda Tarım ve Hayvancılık fuarına katılım.
TOBB Başkanımız Hisarcıklıoğlu'dan İlimizde Eğitime Dev Destek
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Bartın TOBB Sosyal Bilimler Lisesi imza töreni ile Bartın ekonomisine değer katanlar ödül töreni kapsamında gerçekleştirdiği ziyarette Bartın Valisi Seyfettin Azizoğlu’nu makamında ziyaret etti.Valilik Şeref Defterini de imzalayan TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, Bartın ekonomisine katkı sunan iş adamlarına verdiği destekten dolayı teşekkürlerini belirtti. Vali Azizoğlu ve Hisarcıklıoğlu ziyarette karşılıklı bilgi alışverişinde bulundu. Ziyaret Akın ile Hisarcıklıoğlu arasında karşılıklı sohbet ve bilgi alışverişi şeklinde sürdü. Belediye Başkanı Cemal Akın TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’na ziyaret dolayısıyla duyduğu memnuniyeti ifade ederek belediye Resim Atölyesi kursiyerleri tarafından hazırlanmış bir Bartın resmini, Büyük taarruzu ifade eden Ressam Sururi tablosunuve Belediye Kültür Yayını kitaplarını hediye etti. Hisarcıklıoğlu ise Akın’a TOBB tarafından hazırlanan Yunus’un Gül Bahçesinden isimli kitabı hediye etti. Makam ziyaretler sonrası Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından Bartın’a yaptırılacak olan Sosyal Bilimler Lisesi’nin protokolü ve Bartın Ekonomisine Değer Katanlar Ödül Töreni düzenlenen görkemli bir törenle gerçekleşti. 2013 yılı vergi rekortmenlerine ödüllerinin de verildiği törene Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Vali Seyfettin Azizoğlu, AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Belediye Başkanı Cemal Akın, Bartın Üniversitesi Rektörü Ramazan Kaplan, Bartın Baro Başkanı Ferhat Parlatır, daire müdürleri, siyasi parti ve sivil toplum örgütü temsilcileri ile davetliler katıldı.
Eklenme Tarihi : 01.10.2018 Okunma : 99

Bartın Tso Başkanı Halil Balık ve Oda Meclis Başkanı Adem Akpürçek Batı Karadeniz Yapı Mobilya, Gıda Tarım ve Hayvancılık  fuarlarına katıldı.

Çaycuma fuar merkezinde arka arkaya düzenlenen Batı Karadeniz 2. Yapı ve Mobilya Fuarı ile Gıda Tarım ve Hayvancılık Fuarı Bartın Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Halil Balık, Oda Meclis Başkanı Adem Akpürçek,bir çok siyasi ve bürokratın katılımı ile gerçekleşti.

Bartın Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Halil Balık, Oda Meclis Başkanı Adem Akpürçek, bir çok siyasi ve bürokratın katılımı ile gerçekleşen fuarda Bartınlı iş adamları yoğun katılım sağlayarak ürün ve hizmet tanıtım stantları açtılar.

Bartın Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Halil Balık, Oda Meclis Başkanı Adem Akpürçekve oda yönetim kurulu üyeleri açılışın ardından fuar alanını gezerek bilgiler aldılar.

Bartın TSO Başkanı Halil Balık yaptığı açıklamada “geçtiğimiz hafta ve bu hafta düzenlenen Batı Karadeniz 2. Yapı ve Mobilya Fuarı ile Gıda Tarım ve Hayvancılık Fuarına Bartınlı iş insanlarımız yoğun katılım sağlayarak stantlar açtılar. Öncelikle her bir iş insanlarımızı bu girişimci ruhları için tebrik ederim.

Fuarlar hem ürün ve hizmet tanıtımı hemde yeni nesil teknoloji ve hizmetleri tanımak ve tanıtmak için en önemli etkinliklerden biridir. Fuarın Çaycuma ilçesine açılması hem Bartın hem Karabük hemde Zonguldak için büyük önem arz ediyor.  Düzenlenen fuarda merkezi Bartın olan firmamızın da yer alması ve Bartın ilimizinde adının geçmesi bizim için büyük önem arz etmektedir. Bartınlı firmaların Stantları yerli ve yabancı ziyaretçiler tarafından büyük ilgi görmekte ve bu da bizim için gurur kaynağı olmaktadır.

Bizlerde Bartın Ticaret ve Sanayi Odası yönetim kurulu olarak bu tür fuarların ilimizde açılması için yoğun çaba sarf ediyoruz. Fuar alanı oluşturmak adına birkaç arsa üzerinde taleplerimiz oldu. Eğer taleplerimiz olumlu sonuçlanırsa Batı Karadeniz’in en büyük fuar alanını kurmak için çalışmalara başlayacağız.” dedi.

Görseller