HABERLER / Bartın TSO'da Seçim Öncesi Son Meclis Toplantısı Yapıldı.
TOBB Başkanımız Hisarcıklıoğlu'dan İlimizde Eğitime Dev Destek
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Bartın TOBB Sosyal Bilimler Lisesi imza töreni ile Bartın ekonomisine değer katanlar ödül töreni kapsamında gerçekleştirdiği ziyarette Bartın Valisi Seyfettin Azizoğlu’nu makamında ziyaret etti.Valilik Şeref Defterini de imzalayan TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, Bartın ekonomisine katkı sunan iş adamlarına verdiği destekten dolayı teşekkürlerini belirtti. Vali Azizoğlu ve Hisarcıklıoğlu ziyarette karşılıklı bilgi alışverişinde bulundu. Ziyaret Akın ile Hisarcıklıoğlu arasında karşılıklı sohbet ve bilgi alışverişi şeklinde sürdü. Belediye Başkanı Cemal Akın TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’na ziyaret dolayısıyla duyduğu memnuniyeti ifade ederek belediye Resim Atölyesi kursiyerleri tarafından hazırlanmış bir Bartın resmini, Büyük taarruzu ifade eden Ressam Sururi tablosunuve Belediye Kültür Yayını kitaplarını hediye etti. Hisarcıklıoğlu ise Akın’a TOBB tarafından hazırlanan Yunus’un Gül Bahçesinden isimli kitabı hediye etti. Makam ziyaretler sonrası Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından Bartın’a yaptırılacak olan Sosyal Bilimler Lisesi’nin protokolü ve Bartın Ekonomisine Değer Katanlar Ödül Töreni düzenlenen görkemli bir törenle gerçekleşti. 2013 yılı vergi rekortmenlerine ödüllerinin de verildiği törene Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Vali Seyfettin Azizoğlu, AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Belediye Başkanı Cemal Akın, Bartın Üniversitesi Rektörü Ramazan Kaplan, Bartın Baro Başkanı Ferhat Parlatır, daire müdürleri, siyasi parti ve sivil toplum örgütü temsilcileri ile davetliler katıldı.
Eklenme Tarihi : 27.03.2018 Okunma : 1062

7 Nisan 2018 tarihinde yapılacak Oda Organ Seçimleri öncesi son meclis toplantısı, Meclis üyelerinin çoğunluğunun katılımı ile gerçekleştirildi. Meclis toplantısı, Yönetim Kurulu Başkanı Halil Balık'ın şubat ayı faaliyetleri hakkında bilgi vermesiyle başladı.

TSO Başkanı Halil Balık, faaliyetlerin ardından seçim öncesi son meclis toplantımızı yapıyoruz oda seçimlerimizden sonra belki bir çoğumuz bu çatının altında olmayacağız. Amacımız her zaman hizmet olmuştur. Seçimlerin sonucu her ne olursa olsun bu kurumun önceliği hizmet ve üye odaklı çalışmak olmalıdır. Bizler Meclis, Meslek Komitelerimiz  ve Yönetim Kurulumuz ile bu düşünce içerisinde olduk. Biz bu hizmete devam etmek için yine adayız. Fakat bu bir yarışı kaybetmekte var kazanmakta. Şeffaf bir ortamda oda seçimlerimizi gerçekleştirmek istiyoruz. Bunun için adaylarımıza bu yarışta başarılar diliyorum. İnşallah odamız ve Bartın'ımız için hayırlı olur. Sizlere vermiş olduğunuz desteklerden ve hizmetlerden dolayı teşekkürlerimi sunuyorum. Hakkımız geçmiş ise helal olsun sizlerde helal edin diyerek sözü Meclis Başkanına bıraktı.

Meclis Başkanı Adem Akpürçek, son meclis toplantımızda içimiz biraz buruk, İnşallah oda seçimlerimiz dargınlık kırgınlık olmadan sonuçlanır. Amacı hizmet olan herkesin bu yarışta olması gerekir.Seçimlerimizin şimdiden hayırlı olmasını diliyor, vermiş olduğunuz hizmetlerden dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkürlerimi sunuyorum dedi.

Meclis toplantısı, Meclis Başkanı Adem Akpürçek ve Yönetim Kurulu Başkanı Halil Balık, Meclis Üyelerine 2013/2018 yılları arasında vermiş oldukları hizmetlerden dolayı teşekkür plaketi vermelerinin ardından sona erdi.

Görseller