HABERLER / BARTIN TSO TOBB 73. GENEL KURULUNA KATILDI.
TOBB Başkanımız Hisarcıklıoğlu\'dan İlimizde Eğitime Dev Destek
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Bartın TOBB Sosyal Bilimler Lisesi imza töreni ile Bartın ekonomisine değer katanlar ödül töreni kapsamında gerçekleştirdiği ziyarette Bartın Valisi Seyfettin Azizoğlu’nu makamında ziyaret etti.Valilik Şeref Defterini de imzalayan TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, Bartın ekonomisine katkı sunan iş adamlarına verdiği destekten dolayı teşekkürlerini belirtti. Vali Azizoğlu’nun makam odasında gerçekleşen ziyarette TSO Başkanı Cihat Çakır’da yer aldı. Vali Azizoğlu ve Hisarcıklıoğlu ziyarette karşılıklı bilgi alışverişinde bulundu. Valilik ziyareti sonrası Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu tarafıdan gerçekleştirilen Belediye Başkanı Cemal Akın’a makam odasında gerçekleşen ziyarette TSO Başkanı Cihat Çakır, MHP İl Başkanı Sezai Bilgin, Belediye Başkan Vekili Hüseyin Fırıncıoğlu ve Belediye Meclis Üyeleri de yer aldı. Ziyaret Akın ile Hisarcıklıoğlu arasında karşılıklı sohbet ve bilgi alışverişi şeklinde sürdü. Belediye Başkanı Cemal Akın TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’na ziyaret dolayısıyla duyduğu memnuniyeti ifade ederek belediye Resim Atölyesi kursiyerleri tarafından hazırlanmış bir Bartın resmini, Büyük taarruzu ifade eden Ressam Sururi tablosunuve Belediye Kültür Yayını kitaplarını hediye etti. Hisarcıklıoğlu ise Akın’a TOBB tarafından hazırlanan Yunus’un Gül Bahçesinden isimli kitabı hediye etti. Makam ziyaretler sonrası Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından Bartın’a yaptırılacak olan Sosyal Bilimler Lisesi’nin protokolü ve Bartın Ekonomisine Değer Katanlar Ödül Töreni düzenlenen görkemli bir törenle gerçekleşti. 2013 yılı vergi rekortmenlerine ödüllerinin de verildiği törene Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Vali Seyfettin Azizoğlu, AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Belediye Başkanı Cemal Akın, Bartın Üniversitesi Rektörü Ramazan Kaplan, Bartın Baro Başkanı Ferhat Parlatır, daire müdürleri, siyasi parti ve sivil toplum örgütü temsilcileri ile davetliler katıldı.
Eklenme Tarihi : 24.05.2017 Okunma : 155
TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesinde Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN ın katılımlarıyla gerçekleştirilen TOBB 73. Genel Kuruluna Bartın Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Halil BALIK, Meclis Başkanı Adem AKPÜRÇEK, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ömer AĞARTAN, Yönetim Kurulu Üyesi ve TOBB Genel Kurul Delegesi Özcan YAZ, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Nejat VURAL, Kadın Girişimciler Yönetim Kurulu Başkanı Nurten ŞAHİNER, Kadın Girişimciler Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Gülsüm KARAKAŞ ve Genel Sekreter Mustafa SOYAL katıldılar.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) 73. Genel Kurulu nedeniyle TOBB Başkanı M. Rifat HİSARCIKLIOĞLU’nun başkanlığında TOBB Genel Kurul Başkanı, TOBB Yönetim Kurulu, Konseyler, oda, borsa başkanları ve delegeler Anıtkabir’i ziyaret ederek Ata’nın huzurunda saygı duruşunda bulundular.​

TOBB Başkanı M. Rifat HİSARCIKLIOĞLU Genel Kurul’un açılışında yaptığı konuşmada “ Zaman, daha güçlü Türkiye için, dayanışma içinde olma ve geleceğe odaklanma zamanı. Türkiye’nin yarınını, bugününden çok daha güzel yapma zamanı.” ifadesini kullandı.​

TOBB Başkanı M. Rİfat HİSARCIKLIOĞLU’nun ev sahipliğinde TOBB ETÜ Spor Salonu’nda gerçekleştirilen Genel Kurul’a Cumhurbaşkanı Recep Tayyip ERDOĞAN, Bakanlar, TOBB delegeleri, camianın temsilcileri ve çok sayıda basın mensubu katıldı.

TOBB 73. Genel Kurulu'nda 2016 yılına ilişkin bütçe harcamaları ve kesin hesabı ile yönetim kurulu ibra edildi.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) 73. Genel Kurulu'nda 2016 yılına ilişkin bütçe harcamaları ve kesin hesabı ile yönetim kurulu ibra edildi.

TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesindeki 73. Genel Kurul'da, açılış konuşmalarından sonra ilgili komisyonlar sunumlarını gerçekleştirdi.

Sunumların ardından yapılan oylama sonucunda 2016 yılı bütçe harcamaları ve kesin hesap dönemi ile yönetim kurulu ibra edildi.

Genel Kurul toplantısı, 2018 bütçe tekliflerinin kabul edilmesinin ardından sona erdi

Görseller