HABERLER / Bartın Ticaret ve Sanayi Odası'ndan TOBB Başkanı M.Rifat HİSARCIKLIOĞLU'na Ziyaret.
TOBB Başkanımız Hisarcıklıoğlu'dan İlimizde Eğitime Dev Destek
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Bartın TOBB Sosyal Bilimler Lisesi imza töreni ile Bartın ekonomisine değer katanlar ödül töreni kapsamında gerçekleştirdiği ziyarette Bartın Valisi Seyfettin Azizoğlu’nu makamında ziyaret etti.Valilik Şeref Defterini de imzalayan TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, Bartın ekonomisine katkı sunan iş adamlarına verdiği destekten dolayı teşekkürlerini belirtti. Vali Azizoğlu ve Hisarcıklıoğlu ziyarette karşılıklı bilgi alışverişinde bulundu. Ziyaret Akın ile Hisarcıklıoğlu arasında karşılıklı sohbet ve bilgi alışverişi şeklinde sürdü. Belediye Başkanı Cemal Akın TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’na ziyaret dolayısıyla duyduğu memnuniyeti ifade ederek belediye Resim Atölyesi kursiyerleri tarafından hazırlanmış bir Bartın resmini, Büyük taarruzu ifade eden Ressam Sururi tablosunuve Belediye Kültür Yayını kitaplarını hediye etti. Hisarcıklıoğlu ise Akın’a TOBB tarafından hazırlanan Yunus’un Gül Bahçesinden isimli kitabı hediye etti. Makam ziyaretler sonrası Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından Bartın’a yaptırılacak olan Sosyal Bilimler Lisesi’nin protokolü ve Bartın Ekonomisine Değer Katanlar Ödül Töreni düzenlenen görkemli bir törenle gerçekleşti. 2013 yılı vergi rekortmenlerine ödüllerinin de verildiği törene Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Vali Seyfettin Azizoğlu, AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Belediye Başkanı Cemal Akın, Bartın Üniversitesi Rektörü Ramazan Kaplan, Bartın Baro Başkanı Ferhat Parlatır, daire müdürleri, siyasi parti ve sivil toplum örgütü temsilcileri ile davetliler katıldı.
Eklenme Tarihi : 26.04.2018 Okunma : 509

Bartın Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Halil Balık, beraberindeki heyet ile birlikte TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nu makamında ziyaret etti.​

Kabulde TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, yeni dönem çalışmaları için başarılar dileyerek, hayırlı olsun dileklerini iletti.

Halil Balık ziyaret sonrasında yaptığı açıklamada, “Başkanımız Rifat Hisarcıklıoğlu'na tüm odalar ve borsalar gibi biz de ziyaretimizi yapıp desteğini aldık ve Bartın TSO olarak bizler kendisini desteklediğimizi ilettik. Bugün Başkanımıza yeni arkadaşlarımızı tanıştırdık. Güzel bir sohbetimiz oldu. Kendisine bazı sorunlarımızı ilettik. Özellikle Nefes Kredisi ile ilgili düşüncelerimizi söyledik. Bu kredinin gerçekten yerinde olduğunu, bunun daha kapsamlı olması gerektiğini içeren bir toplantı yaptık. Kendisi de mutlu oldu, bizde mutlu ayrılıyoruz. Bu görevi yaptığımız sürece Başkanımızı başımızda görmek istiyoruz” dedi.

Ziyarete,Yönetim Kurulu Başkanı Halil BALIK, Meclis Başkanı Adem AKPÜRÇEK, Yönetim Kurulu Başkan Yrd. Fatih Mehmet KANBUR, Yönetim Kurulu Başkan Yrd. H.Sami KARAKAŞ,Yönetim Kurulu Sayman Üye M.İlker YILDIRIM, Yönetim Kurulu Üyesi G.Gülin ALDATMAZ, Yönetim Kurulu Üyesi Keramettin ŞENKAL,Yönetim Kurulu Üyesi S.Cem YILDIZ, Meclis Başkan Yrd. Hüseyin ÇALIKOĞLU, Meclis Katip Üyesi Alperen YAZICI, Meclis Üyesi Erkan EROĞLU, Meclis Üyesi Hasan UFUK, Meclis Üyesi Faruk ARABACIOĞLU, 2005-2009 yılları arasında TSO Başkanlığı yapan Mehmet KEMİK ve 2013-2016  yılları arasında TSO Başkanlığı yapan Cihat ÇAKIR katıldı.

Görseller