HABERLER / BARTIN TİCARET VE SANAYİ ODASI ORGAN SEÇİMLERİNE İLİŞKİN DUYURU
TOBB Başkanımız Hisarcıklıoğlu'dan İlimizde Eğitime Dev Destek
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Bartın TOBB Sosyal Bilimler Lisesi imza töreni ile Bartın ekonomisine değer katanlar ödül töreni kapsamında gerçekleştirdiği ziyarette Bartın Valisi Seyfettin Azizoğlu’nu makamında ziyaret etti.Valilik Şeref Defterini de imzalayan TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, Bartın ekonomisine katkı sunan iş adamlarına verdiği destekten dolayı teşekkürlerini belirtti. Vali Azizoğlu ve Hisarcıklıoğlu ziyarette karşılıklı bilgi alışverişinde bulundu. Ziyaret Akın ile Hisarcıklıoğlu arasında karşılıklı sohbet ve bilgi alışverişi şeklinde sürdü. Belediye Başkanı Cemal Akın TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’na ziyaret dolayısıyla duyduğu memnuniyeti ifade ederek belediye Resim Atölyesi kursiyerleri tarafından hazırlanmış bir Bartın resmini, Büyük taarruzu ifade eden Ressam Sururi tablosunuve Belediye Kültür Yayını kitaplarını hediye etti. Hisarcıklıoğlu ise Akın’a TOBB tarafından hazırlanan Yunus’un Gül Bahçesinden isimli kitabı hediye etti. Makam ziyaretler sonrası Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından Bartın’a yaptırılacak olan Sosyal Bilimler Lisesi’nin protokolü ve Bartın Ekonomisine Değer Katanlar Ödül Töreni düzenlenen görkemli bir törenle gerçekleşti. 2013 yılı vergi rekortmenlerine ödüllerinin de verildiği törene Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Vali Seyfettin Azizoğlu, AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Belediye Başkanı Cemal Akın, Bartın Üniversitesi Rektörü Ramazan Kaplan, Bartın Baro Başkanı Ferhat Parlatır, daire müdürleri, siyasi parti ve sivil toplum örgütü temsilcileri ile davetliler katıldı.
Eklenme Tarihi : 12.03.2018 Okunma : 948

5174 sayılı Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ile Odalar ve Borsalar Kanunu'nun Geçici 9. Maddesi gereğince Oda ve Borsaların Organ Seçimlerinin 2018 Yılı Nisan ayında yapılması gerektiği bildirilmiştir.

T.C. Bartın-Merkez İlçe Seçim Kurulu Başkanlığı'nın 08/03/2018 tarih ve 2018/31 sayılı Kararı'na göre Meslek Komitesi Asil ve Yedek Üye seçimi ile Meclis Asil ve Yedek Üye seçiminin 07/04/2018 Cumartesi Günü 09:00 ile 17:00 saatleri arasında yapılması uygun görülmüştür.

Buna göre, Seçme ve Seçilme hakkına haiz olan üyelerimizin listeleri 12-13-14 Mart 2018 tarihlerinde görülecek şekilde Bartın Ticaret ve Sanayi Odası'nın ilan yerine asılacak ve askının ilk günü 08:00'da başlayıp son gün saat 17:00'da aksıdan indirilecektir.

Askı süresince oda üyelerimizin Bartın Ticaret ve Sanayi Odası'na gelerek, listelerdeki kontrollerini yapmaları gerekmekte olup, itirazların 3 gün içinde (12-13-14 Mart 2018) Bartın Merkez İlçe Seçim Kurulu Başkanlığı'na yapmaları gerekmektedir.

Değerli Üyelerimizin Bilgilerine Önemle Sunulur.

Halil BALIK