HABERLER / Bartın Ticaret ve Sanayi Odası İadeyi Ziyaretlere Başladı.
TOBB Başkanımız Hisarcıklıoğlu'dan İlimizde Eğitime Dev Destek
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Bartın TOBB Sosyal Bilimler Lisesi imza töreni ile Bartın ekonomisine değer katanlar ödül töreni kapsamında gerçekleştirdiği ziyarette Bartın Valisi Seyfettin Azizoğlu’nu makamında ziyaret etti.Valilik Şeref Defterini de imzalayan TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, Bartın ekonomisine katkı sunan iş adamlarına verdiği destekten dolayı teşekkürlerini belirtti. Vali Azizoğlu ve Hisarcıklıoğlu ziyarette karşılıklı bilgi alışverişinde bulundu. Ziyaret Akın ile Hisarcıklıoğlu arasında karşılıklı sohbet ve bilgi alışverişi şeklinde sürdü. Belediye Başkanı Cemal Akın TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’na ziyaret dolayısıyla duyduğu memnuniyeti ifade ederek belediye Resim Atölyesi kursiyerleri tarafından hazırlanmış bir Bartın resmini, Büyük taarruzu ifade eden Ressam Sururi tablosunuve Belediye Kültür Yayını kitaplarını hediye etti. Hisarcıklıoğlu ise Akın’a TOBB tarafından hazırlanan Yunus’un Gül Bahçesinden isimli kitabı hediye etti. Makam ziyaretler sonrası Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından Bartın’a yaptırılacak olan Sosyal Bilimler Lisesi’nin protokolü ve Bartın Ekonomisine Değer Katanlar Ödül Töreni düzenlenen görkemli bir törenle gerçekleşti. 2013 yılı vergi rekortmenlerine ödüllerinin de verildiği törene Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Vali Seyfettin Azizoğlu, AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Belediye Başkanı Cemal Akın, Bartın Üniversitesi Rektörü Ramazan Kaplan, Bartın Baro Başkanı Ferhat Parlatır, daire müdürleri, siyasi parti ve sivil toplum örgütü temsilcileri ile davetliler katıldı.
Eklenme Tarihi : 13.09.2018 Okunma : 139

Bartın TSO Başkanı Halil BALIK ve beraberindeki heyet, Nisan ayı içerisinde yapılan Oda Organ seçimlerinin ardından iadeyi ziyaretlere başladı.

İlk ziyaret Bartın Valisi Sayın Nusret DİRİM'e yapıldı. Vali Nusret DİRİM'i makamında ziyaret eden heyet, hem oda çalışmaları hakkında bilgi verdi, hem de Meslek Komitesi toplantılarında dile getirilen sorunları iletti. Ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Nusret DİRİM, sorunların çözüm noktasında her zaman yardımcı olmaya hazırız, Başkan Halil BALIK ve yeni göreve gelen tüm Meclis ve Yönetim Kurulu üyelerine bir kez daha başarılar diliyor, teşekkür ediyorum dedi''.

Başkan Halil BALIK ve beraberindekiler valilik ziyaretinin ardından Belediye Başkanı Sayın Cemal AKIN'ı ziyaret ettiler.

Başkan Cemal AKIN misafirlerini makam odasında kabul etti. Samimi bir sohbet ortamında gerçekleşen ziyarette, Bartın Belediyesi ve Oda çalışmaları hakkında konuşuldu.

Nazik ziyaretleri için misafirlerine teşekkür eden Başkan Cemal Akın yaptığı konuşmada “ Bizlerin en büyük gayesi ilimize daha iyi hizmet sunabilmek. Birlik ve beraberlik içinde çalışarak ilimize daha güzel hizmetler sunabiliriz.  Nazik ziyaretiniz için teşekkür ediyor, çalışmalarınızda başarı ve kolaylıklar diliyorum” dedi.

Son olarak İl Emniyet Müdürü Sayın Ogün VURAL ziyaret edildi. Emniyet Müdürlüğü makamında misafirlerini kabul eden VURAL, gelen heyete ilin asayiş ve güvenlik konularında bilgi verdi.

TSO Başkanı Halil BALIK, üyelerden gelen şikayet ve talepleri ileterek, kentin güvenliği ve asayişi için ne kadar özverili çalıştığınızın farkındayız. Sizin nezdiniz de her bir kademesinde görev yapan Emniyet Teşkilatımıza teşekkür ediyoruz''dedi.

TSO Başkanı Halil BALIK'a ziyaretlerde, Meclis Başkanı Adem AKPÜRÇEK, Yönetim Kurulu Başkan Yrd.Fatih Mehmet KANBUR, Yönetim Kurulu Üyeleri, M.İlker TILDIRIM, G.Gülin ALDATMAZ, S.Cem YILDIZ ile oda Genel Sekreteri Ahmet İNCEKARA eşlik etti.