HABERLER / BAKKA Toplantısı Karabük'te Yapıldı
TOBB Başkanımız Hisarcıklıoğlu'dan İlimizde Eğitime Dev Destek
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Bartın TOBB Sosyal Bilimler Lisesi imza töreni ile Bartın ekonomisine değer katanlar ödül töreni kapsamında gerçekleştirdiği ziyarette Bartın Valisi Seyfettin Azizoğlu’nu makamında ziyaret etti.Valilik Şeref Defterini de imzalayan TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, Bartın ekonomisine katkı sunan iş adamlarına verdiği destekten dolayı teşekkürlerini belirtti. Vali Azizoğlu ve Hisarcıklıoğlu ziyarette karşılıklı bilgi alışverişinde bulundu. Ziyaret Akın ile Hisarcıklıoğlu arasında karşılıklı sohbet ve bilgi alışverişi şeklinde sürdü. Belediye Başkanı Cemal Akın TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’na ziyaret dolayısıyla duyduğu memnuniyeti ifade ederek belediye Resim Atölyesi kursiyerleri tarafından hazırlanmış bir Bartın resmini, Büyük taarruzu ifade eden Ressam Sururi tablosunuve Belediye Kültür Yayını kitaplarını hediye etti. Hisarcıklıoğlu ise Akın’a TOBB tarafından hazırlanan Yunus’un Gül Bahçesinden isimli kitabı hediye etti. Makam ziyaretler sonrası Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından Bartın’a yaptırılacak olan Sosyal Bilimler Lisesi’nin protokolü ve Bartın Ekonomisine Değer Katanlar Ödül Töreni düzenlenen görkemli bir törenle gerçekleşti. 2013 yılı vergi rekortmenlerine ödüllerinin de verildiği törene Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Vali Seyfettin Azizoğlu, AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Belediye Başkanı Cemal Akın, Bartın Üniversitesi Rektörü Ramazan Kaplan, Bartın Baro Başkanı Ferhat Parlatır, daire müdürleri, siyasi parti ve sivil toplum örgütü temsilcileri ile davetliler katıldı.
Eklenme Tarihi : 28.09.2018 Okunma : 83

TSO Başkanı Halil BALIK, Karabük Valiliği toplantı salonunda yapılan BAKKA Eylül ayı Yönetim Kurulu toplantısına katıldı.

Toplantıya; BAKKA Yönetim Kurulu Başkanı Zonguldak Valisi Ahmet ÇINAR, Karabük Valisi Kemal ÇEBER, Bartın Valisi Nusret DİRİM, Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem AKDEMİR, Bartın Belediye Başkanı Cemal AKIN, Karabük Belediye Başkanı Rafet VERGİLİ, Zonguldak İl Genel Meclisi Başkanı Necdet KARAVELİ, Bartın İl Genel Meclis Başkanı Kenan DURSUN, Karabük İl Genel Meclisi Başkanı Ahmet SÖZEN, Bartın Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Halil BALIK, Karabük TSO başkanı Mehmet MESCİER, BAKKA Genel Sekreter Vekili Elif ACAR ile Ajans Uzmanları katıldı.

Toplantıda, 2018 yılı çalışma programı ve bütçe revizyonu, 2018 yılı ara dönem birim faaliyet raporunun yönetim kuruluna sunumu, 2019 yılı çalışma programı ve bütçe taslağının görüşülmesi, ajans içi faaliyetleri için çıkarılan düzenleyici belgelerde yapılan güncellemelerin Yönetim Kuruluna sunumu, 2018 yılı Bartın ili Küçük Ölçekli Altyapı Mali Destek Programı önceliklerinin Yönetim Kurulu onayına sunumu, İl Yatırım Destek ve Tanıtım Stratejilerinin uygulanmasına ilişkin olarak Yönetim Kurulunun bilgilendirilmesi, İl Koordinasyon Kurullarında görüşülen yatırım teklifleri ile ilgili hazırlanan değerlendirme raporlarının Yönetim Kuruluna sunumu, 2015 yılı KOBİ ve Yöresel Değerler Mali Destek Programı ile 2014 yılı Güdümlü Proje Destek Programı projelerine ilişkin hazırlanan proje sonrası denetim raporunun Yönetim Kuruluna sunumu yapıldı. Toplantı yönetim kurulu üyelerinin karşılıklı görüş alışverişinde bulunmalarının ardından sona erdi.

Görseller