HABERLER / ARALIK AYI KUSİ TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ
TOBB Başkanımız Hisarcıklıoğlu'dan İlimizde Eğitime Dev Destek
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Bartın TOBB Sosyal Bilimler Lisesi imza töreni ile Bartın ekonomisine değer katanlar ödül töreni kapsamında gerçekleştirdiği ziyarette Bartın Valisi Seyfettin Azizoğlu’nu makamında ziyaret etti.Valilik Şeref Defterini de imzalayan TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, Bartın ekonomisine katkı sunan iş adamlarına verdiği destekten dolayı teşekkürlerini belirtti. Vali Azizoğlu ve Hisarcıklıoğlu ziyarette karşılıklı bilgi alışverişinde bulundu. Ziyaret Akın ile Hisarcıklıoğlu arasında karşılıklı sohbet ve bilgi alışverişi şeklinde sürdü. Belediye Başkanı Cemal Akın TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’na ziyaret dolayısıyla duyduğu memnuniyeti ifade ederek belediye Resim Atölyesi kursiyerleri tarafından hazırlanmış bir Bartın resmini, Büyük taarruzu ifade eden Ressam Sururi tablosunuve Belediye Kültür Yayını kitaplarını hediye etti. Hisarcıklıoğlu ise Akın’a TOBB tarafından hazırlanan Yunus’un Gül Bahçesinden isimli kitabı hediye etti. Makam ziyaretler sonrası Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından Bartın’a yaptırılacak olan Sosyal Bilimler Lisesi’nin protokolü ve Bartın Ekonomisine Değer Katanlar Ödül Töreni düzenlenen görkemli bir törenle gerçekleşti. 2013 yılı vergi rekortmenlerine ödüllerinin de verildiği törene Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Vali Seyfettin Azizoğlu, AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Belediye Başkanı Cemal Akın, Bartın Üniversitesi Rektörü Ramazan Kaplan, Bartın Baro Başkanı Ferhat Parlatır, daire müdürleri, siyasi parti ve sivil toplum örgütü temsilcileri ile davetliler katıldı.
Eklenme Tarihi : 14.12.2017 Okunma : 576
Bartın TSO Yönetim Kurulu Başkanı Halil Balık Vali Yardımcısı Sn.Şükrü ÖZCAN’ın Başkanlığında Kamu Üniversite Sanayi İşbirliği (Kusi)Kuruluna ait 2017 yılının ikinci dönem toplantısına katıldı.

Bartın Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğünün Koordinasyonunda Bartın O.S.B İnovasyon ve Test Merkezinde yapılan toplantıda 2017 yılının ilk döneminde alınan kararlarla ilgili yapılan çalışmalar hakkında Bartın Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Birol CANGİ kurula bilgi verdi.

İlimizde Bartın Üniversitesi Barkik Kurulunun katkılarıyla Ar-Ge Proje Pazarı etkinliğinin düzenlenmesi ,önceden belirlenen ve Bartın Üniversitesinden alınan tezlerin bölgemiz sanayicileri ile buluşturulmasının sağlanması ,Kusi kapsamında muhtelif  paneller düzenlenmesi ve proje çağrılarına yönelik tanıtım toplantıları düzenlenmesi gibi  bir çok  tavsiye kararları alınmıştır.

Bartın Belediye Başkan Yrd.Hasan Arınan, Özel İdare Genel Sekreter Yrd.Metin Çetin, Bartın Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Birol CANGİ, Bartın TSO Başkanı Halil Balık, Musiad Bartın Şubesi Y.K.üyesi Mehmet Demir,Genç İşadamları Derneği Başkanı Egemen Kemik, Bartın Ticaret İl Md. Serpil Yüzlü, BAKKA YDO Uzmanı O.Bahadır Kalecik ,OSB Müdürü Oğuzhan Kasapoğlu, SGK Yasin Karakaş,  Ayakkabı Öğretmeni Rıza Arslan, Bartın ESOB Cemal Zeybek, Plan.Müd. Ahmet  Kutluhan  Kosgeb Uzman Yrd.Ali Çullu,Bartın Üniversitesinden Bartın Kusi İl Temsilcisi Doç.Dr.Deniz Aydemir,  B.Ü P.T.O. Genel Koordinatörü Prof.Dr.Bülent Kaygın, Yenilenebilir Enerji Enstitü Md.Prof.Dr.Nedim Saraçoğlu.Sosyal Enstittü Md.Yrd.Doç.Dr.Said Ceyhan, Barkik Y.K.Başkanı Doç.Dr.A.Cahit Karaoğlanlı, Yrd. Doç. Dr. Ermedin Totiç, Yrd. Doç. Dr. Emin Hökelekli, Yrd. Doç. Dr. Hüseyin Kaygın ,Yrd.Doç.Dr.Ayhan Karakaş ve Cevdet Duran katıldı.

Görseller