HABERLER / AİLE VE SOSYAL POLİTİKALAR İL MÜDÜRÜ ŞAHİN KADINA YÖNELİK ŞİDDETLE MÜCADELE ÇALIŞTAYINA DESTEKLERİNDEN DOLAYI YÖNETİM KURULU BAŞKANI HALİL BALIK I ZİYARET ETTİ.
TOBB Başkanımız Hisarcıklıoğlu'dan İlimizde Eğitime Dev Destek
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Bartın TOBB Sosyal Bilimler Lisesi imza töreni ile Bartın ekonomisine değer katanlar ödül töreni kapsamında gerçekleştirdiği ziyarette Bartın Valisi Seyfettin Azizoğlu’nu makamında ziyaret etti.Valilik Şeref Defterini de imzalayan TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, Bartın ekonomisine katkı sunan iş adamlarına verdiği destekten dolayı teşekkürlerini belirtti. Vali Azizoğlu ve Hisarcıklıoğlu ziyarette karşılıklı bilgi alışverişinde bulundu. Ziyaret Akın ile Hisarcıklıoğlu arasında karşılıklı sohbet ve bilgi alışverişi şeklinde sürdü. Belediye Başkanı Cemal Akın TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’na ziyaret dolayısıyla duyduğu memnuniyeti ifade ederek belediye Resim Atölyesi kursiyerleri tarafından hazırlanmış bir Bartın resmini, Büyük taarruzu ifade eden Ressam Sururi tablosunuve Belediye Kültür Yayını kitaplarını hediye etti. Hisarcıklıoğlu ise Akın’a TOBB tarafından hazırlanan Yunus’un Gül Bahçesinden isimli kitabı hediye etti. Makam ziyaretler sonrası Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından Bartın’a yaptırılacak olan Sosyal Bilimler Lisesi’nin protokolü ve Bartın Ekonomisine Değer Katanlar Ödül Töreni düzenlenen görkemli bir törenle gerçekleşti. 2013 yılı vergi rekortmenlerine ödüllerinin de verildiği törene Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Vali Seyfettin Azizoğlu, AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Belediye Başkanı Cemal Akın, Bartın Üniversitesi Rektörü Ramazan Kaplan, Bartın Baro Başkanı Ferhat Parlatır, daire müdürleri, siyasi parti ve sivil toplum örgütü temsilcileri ile davetliler katıldı.
Eklenme Tarihi : 05.12.2017 Okunma : 57

T.C. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı' nın Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Ulusal Eylem Planı kapsamında 5-6-7 Aralık tarihlerinde odamız toplantı salonunda gerçekleşecek 2018-2021 yıllarını kapsayan Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Bartın İli İl Eylem Planının hazırlanabilmesi amacıyla düzenlenen Çalıştaya katkı ve desteklerinden dolayı Bartın Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Mahmut Şahin ve Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü çalışanları Yönetim Kurulu Başkanı Halil Balık ı makanında ziyaret etti.

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'nün ziyaretinden dolayı memnniyetini dile getiren Yönetim Kurulu Başkanı Halil Balık; Kadına Yönelik Şiddetin her türlüsüne kesinlikle karşı olduğunu söyleyerek " Şiddetin en yaygın biçimlerinden biri olan kadına yönelik şiddet, hiçbir şekilde kabul edilebilir değildir. Kadınlarımızın hak ve özgürlüklerini kısıtlama yapmak değil aksine onlarla birlikte toplumda sırt sırta olmamız gerekmektedir. Bu tür davranışta bulunanların en ağır cezalar ile cezalandırılması, kadına yönelik fiziksel, cinsel, psikolojik / duygusal ve ekonomik şiddetle mücadelede konusunda birlik olunması büyük önem arz etmektedir." dedi.

Görseller