HABERLER / Ağustos Ayı Meslek Komitesi Toplantısı Odamızda Yapıldı.
TOBB Başkanımız Hisarcıklıoğlu'dan İlimizde Eğitime Dev Destek
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Bartın TOBB Sosyal Bilimler Lisesi imza töreni ile Bartın ekonomisine değer katanlar ödül töreni kapsamında gerçekleştirdiği ziyarette Bartın Valisi Seyfettin Azizoğlu’nu makamında ziyaret etti.Valilik Şeref Defterini de imzalayan TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, Bartın ekonomisine katkı sunan iş adamlarına verdiği destekten dolayı teşekkürlerini belirtti. Vali Azizoğlu ve Hisarcıklıoğlu ziyarette karşılıklı bilgi alışverişinde bulundu. Ziyaret Akın ile Hisarcıklıoğlu arasında karşılıklı sohbet ve bilgi alışverişi şeklinde sürdü. Belediye Başkanı Cemal Akın TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’na ziyaret dolayısıyla duyduğu memnuniyeti ifade ederek belediye Resim Atölyesi kursiyerleri tarafından hazırlanmış bir Bartın resmini, Büyük taarruzu ifade eden Ressam Sururi tablosunuve Belediye Kültür Yayını kitaplarını hediye etti. Hisarcıklıoğlu ise Akın’a TOBB tarafından hazırlanan Yunus’un Gül Bahçesinden isimli kitabı hediye etti. Makam ziyaretler sonrası Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından Bartın’a yaptırılacak olan Sosyal Bilimler Lisesi’nin protokolü ve Bartın Ekonomisine Değer Katanlar Ödül Töreni düzenlenen görkemli bir törenle gerçekleşti. 2013 yılı vergi rekortmenlerine ödüllerinin de verildiği törene Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Vali Seyfettin Azizoğlu, AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Belediye Başkanı Cemal Akın, Bartın Üniversitesi Rektörü Ramazan Kaplan, Bartın Baro Başkanı Ferhat Parlatır, daire müdürleri, siyasi parti ve sivil toplum örgütü temsilcileri ile davetliler katıldı.
Eklenme Tarihi : 14.08.2018 Okunma : 247

3-5-6-9 ve 10. Meslek Komiteleri'nin Ağustos ayı toplantısı odamız lokalinde yapıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan TSO Başkanı Halil BALIK,  yoğun çalışmalarınızdan vakit ayırarak toplantımıza katılan tüm Meslek Komitesi üyelerimize teşekkürlerimi sunuyorum.

Ticaret ve Sanayi Odası olarak hem ilimizin hem de üyelerimizin yararına olan tüm faaliyetlerde bulunmaya, çözüm odaklı çalışmaya devam ediyoruz. Her türlü fikre projeye hazırız, yeter ki sizlerden talep gelsin. Bunun için her ay yapılan Meslek Komitesi toplantılarına önem veriyoruz. Sektör'lerimiz deki sorunları dile getirerek ortak akıl birliği yaparak ancak bu şekilde çözüme ulaşabileceğimize inanıyorum. Bu gün bunun için siz değerli meslek komitesi üyelerimiz ile bir araya geldik''dedi.

Toplantıda, meslek komitesi üyelerinin görüş ve önerilerini dile getirmesinin ardından sektörlere ait durum değerlendirmesi yapıldı.

Görseller