HABERLER / Adalet ve Kalkınma Partisi Bartın Milletvekili Av.Yılmaz Tunç TSO’ya Hayırlı Olsun Ziyaretinde Bulundu.
TOBB Başkanımız Hisarcıklıoğlu'dan İlimizde Eğitime Dev Destek
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Bartın TOBB Sosyal Bilimler Lisesi imza töreni ile Bartın ekonomisine değer katanlar ödül töreni kapsamında gerçekleştirdiği ziyarette Bartın Valisi Seyfettin Azizoğlu’nu makamında ziyaret etti.Valilik Şeref Defterini de imzalayan TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, Bartın ekonomisine katkı sunan iş adamlarına verdiği destekten dolayı teşekkürlerini belirtti. Vali Azizoğlu ve Hisarcıklıoğlu ziyarette karşılıklı bilgi alışverişinde bulundu. Ziyaret Akın ile Hisarcıklıoğlu arasında karşılıklı sohbet ve bilgi alışverişi şeklinde sürdü. Belediye Başkanı Cemal Akın TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’na ziyaret dolayısıyla duyduğu memnuniyeti ifade ederek belediye Resim Atölyesi kursiyerleri tarafından hazırlanmış bir Bartın resmini, Büyük taarruzu ifade eden Ressam Sururi tablosunuve Belediye Kültür Yayını kitaplarını hediye etti. Hisarcıklıoğlu ise Akın’a TOBB tarafından hazırlanan Yunus’un Gül Bahçesinden isimli kitabı hediye etti. Makam ziyaretler sonrası Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından Bartın’a yaptırılacak olan Sosyal Bilimler Lisesi’nin protokolü ve Bartın Ekonomisine Değer Katanlar Ödül Töreni düzenlenen görkemli bir törenle gerçekleşti. 2013 yılı vergi rekortmenlerine ödüllerinin de verildiği törene Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Vali Seyfettin Azizoğlu, AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Belediye Başkanı Cemal Akın, Bartın Üniversitesi Rektörü Ramazan Kaplan, Bartın Baro Başkanı Ferhat Parlatır, daire müdürleri, siyasi parti ve sivil toplum örgütü temsilcileri ile davetliler katıldı.
Eklenme Tarihi : 16.04.2018 Okunma : 513

Adalet ve Kalkınma Partisi Bartın Milletvekili Av.Yılmaz Tunç, İl Başkanı Turhan Kalaycıoğlu ve İl Genel Meclisi Başkanı Kenan Dursun TSO Başkanı Halil Balık’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

13 Nisan 2018 oda organ seçimleri sonrasında TSO Başkanı seçilen Halil Balık’a ve Meclis üyelerine ziyarette bulanan AK Parti Bartın Milletvekili TBMM Adalet Komisyonu Sözcüsü Av.Yılmaz Tunç, oda seçimlerinin İlimiz için hayırlı olmasını diliyor, sizleri ve Meclis üyelerinizi tebrik ediyorum’’ dedi.

TSO Başkanı Halil Balık, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve Milletvekili Av. Yılmaz Tunç ve beraberindeki heyete teşekkür etti.

Görseller