HABERLER / 10-14 Ocak 2018 tarihinde 4 Gece %60 KOSGEB Destekli Fas Casablanca, Rabat, Fes, Essaouria, Marrakesh Gezi Programı Yapılacaktır.
TOBB Başkanımız Hisarcıklıoğlu'dan İlimizde Eğitime Dev Destek
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Bartın TOBB Sosyal Bilimler Lisesi imza töreni ile Bartın ekonomisine değer katanlar ödül töreni kapsamında gerçekleştirdiği ziyarette Bartın Valisi Seyfettin Azizoğlu’nu makamında ziyaret etti.Valilik Şeref Defterini de imzalayan TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, Bartın ekonomisine katkı sunan iş adamlarına verdiği destekten dolayı teşekkürlerini belirtti. Vali Azizoğlu ve Hisarcıklıoğlu ziyarette karşılıklı bilgi alışverişinde bulundu. Ziyaret Akın ile Hisarcıklıoğlu arasında karşılıklı sohbet ve bilgi alışverişi şeklinde sürdü. Belediye Başkanı Cemal Akın TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’na ziyaret dolayısıyla duyduğu memnuniyeti ifade ederek belediye Resim Atölyesi kursiyerleri tarafından hazırlanmış bir Bartın resmini, Büyük taarruzu ifade eden Ressam Sururi tablosunuve Belediye Kültür Yayını kitaplarını hediye etti. Hisarcıklıoğlu ise Akın’a TOBB tarafından hazırlanan Yunus’un Gül Bahçesinden isimli kitabı hediye etti. Makam ziyaretler sonrası Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından Bartın’a yaptırılacak olan Sosyal Bilimler Lisesi’nin protokolü ve Bartın Ekonomisine Değer Katanlar Ödül Töreni düzenlenen görkemli bir törenle gerçekleşti. 2013 yılı vergi rekortmenlerine ödüllerinin de verildiği törene Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Vali Seyfettin Azizoğlu, AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Belediye Başkanı Cemal Akın, Bartın Üniversitesi Rektörü Ramazan Kaplan, Bartın Baro Başkanı Ferhat Parlatır, daire müdürleri, siyasi parti ve sivil toplum örgütü temsilcileri ile davetliler katıldı.
Eklenme Tarihi : 07.11.2017 Okunma : 453
10-14 Ocak tarihleri arasında 4 gece %60 KOSGEB destekli gezi programında iki kişilik odada kişi başı paket 985 Euro, Tek kişilik oda farkı 190 Euro'dur. Program detayları aşağıda tarafınıza sunulmuştur. Gezi Programına katılmak isteyen üyelerimiz 227 10 46 numaralı telefonundan ön kayıt yaptırabilirler. Bilgilerinize sunarız.
10 OCAK 2018 TK 617 İSTANBUL – CASABLANCA 11:00 – 13:05
14 OCAK 2018 TK 618 CASABLANCA – İSTANBUL 14:35 – 22:15

1.GÜN : İSTANBUL – CASABLANCA : 10 OCAK 2018

Saat 09.00’da İstanbul Atatürk Havalimanı’nda buluşma. Bilet ve bagaj işlemlerinin ardından Türk Havayolları TK 617 sefer sayılı uçuşu ile saat 11:00’de CASABLANCA’ya hareket. Yerel saat ile 13:05’de varışın ardından yapılacak olan CASABLANCA PANORAMİK ŞEHİR TURUNDA; ilk önce Casablanca'da 1986 -1993 yılları arasında yaptırılan Hassan II Camii görülecektir. Dünyanın en büyük camisidir. 20.000 metrekare alana kurulu yapı günün en etkileyici gezisi olacaktır. Devamında; Anfa & Ain Diab, Muhammed V Meydanı, Birleşmiş Milletler Meydanı panoramik olarak görülecek olan yerler arasındadır. Tur sonrası RESMİ KURUM ZİYARETİ gerçekleşecektir. Daha sonra otelimize transfer ve yerleşme. AKŞAM YEMEĞİ’NİN ardından geceleme otelde.

2.GÜN: CASABLANCA – RABAT – MARRAKESH : 11 OCAK 2018

Sabah kahvaltısı ve otelden çıkış işlemlerinin ardından RESMİ KURUM ZİYARETİ gerçekleşecektir. Ziyaret sonrası özel otobüsümüz ile RABAT şehrine hareket edeceğiz ve şehrin tarihine bakma fırsatı bulacağız. 8. yüzyıl yapımı olan Portekiz saldırılarına karşı yapılmış kalenin içinde olan okyanus ile Fas’ın en büyük nehri arasında kalan yarım adayı ziyaret etme fırsatı yakalarken burada mavi pencereli beyaz boyalarıyla ünlü daracık sokakları olan eski şehir gezisi yapılacaktır. Hemen ardından Mozale ziyareti La Tour Hasan ve oradaki mozale ve harabeleri ziyaret edilecektir. Rabat şehir turu sonrası özel otobüsümüz ile MARRAKESH’e transfer. FAS 10 –14 OCAK 2018 / TÜRK HAVAYOLLARI İLE 14 OCAK 2018 / TÜRK HAVAYOLLARI İLE ve harabeleri ziyaret edilecektir. Rabat şehir turu sonrası özel otobüsümüz ile MARRAKESH’e transfer. Marrakesh’e varışın ardından otelimize transfer ve yerleşme. AKŞAM YEMEĞİ’NİN ardından geceleme otelde.

3.GÜN: MARRAKESH : 12 OCAK 2018

Sabah kahvaltısının ardından MARRAKESH Panoramik Şehir Turumuz gerçekleştirilecektir. Şehir turu esnasında Marrakesh’in en büyük camii olan Koutubia camii ziyaret edilecektir. Dünyanın en eski ve görkemli üç Almohad Minareleri’ni görme fırsatı yakalayacağız. Öğleden sonra Ben Youssef Medreseleri ve ardından Medine çeyreği içerisinde yer alan 2001 yılında UNESCO tarafından dünya miras listesine eklenen Djemaa El-Fna pazar meydanı gezilecektir. Bu meydan bir çok falcı, geçmişe yönelik hikaye anlatıcıları, yılan oynatıcıları ve bir çok şov göstericileri ile doludur. Ayrıca sürekli görkemli ve renkli kalabalıkları ile anılır. 12. yüzyıl mimarisinden kalma Koutubia ziyareti ardından La Bahiya sarayı ziyareti ve Le Jarden Majorelle görülecektir. Tur sonrası CHEZ ALİ FANTASIA SHOW’da AKŞAM YEMEĞİ alınacaktır

4.GÜN: MARRAKESH – ESSAOURIA – MARRAKESH : 10 OCAK 2018 Sabah kahvaltısının ardından Portekiz mimari yapımı olan balıkçı şehri ESSAOURİA’ya transfer. Yaklaşık 2,5 saatlik yolculuğun ardından ( 220 km. ) Essaouri’ya varışı takiben denizin üstüne inşa edilmiş savaş toplarıyla donatılmış olan KALE GEZİSİ düzenlenecektir. ÖĞLE YEMEĞİMİZ tur esnasında alınacaktır. Gezinin ardından Marakesh’teki otelimize dönüş ve serbest zaman. Tur sonrası AKŞAM YEMEĞİ’NİN ardından geceleme otelde. Geceleme otelimizde.

5.GÜN: MARRAKESH - CASABLANCA – İSTANBUL : 11 OCAK 2018 Sabah kahvaltı sonrası odaların boşaltılması ve check-out işlemlerinin ardından Casablanca Uluslararası Havalimanı'na transfer. (240 km) Casablanca Havalimanına varışı takiben Türk Havayollarının TK 618 sefer sayılı uçuşu ile saat 14:35’de İstanbul’a hareket. Yerel saat ile 22:15’de İstanbul’a varış.