DUYURULAR / RAMAZAN PAKETİ İHALESİ
TOBB Başkanımız Hisarcıklıoğlu'dan İlimizde Eğitime Dev Destek
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Bartın TOBB Sosyal Bilimler Lisesi imza töreni ile Bartın ekonomisine değer katanlar ödül töreni kapsamında gerçekleştirdiği ziyarette Bartın Valisi Seyfettin Azizoğlu’nu makamında ziyaret etti.Valilik Şeref Defterini de imzalayan TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, Bartın ekonomisine katkı sunan iş adamlarına verdiği destekten dolayı teşekkürlerini belirtti. Vali Azizoğlu ve Hisarcıklıoğlu ziyarette karşılıklı bilgi alışverişinde bulundu. Ziyaret Akın ile Hisarcıklıoğlu arasında karşılıklı sohbet ve bilgi alışverişi şeklinde sürdü. Belediye Başkanı Cemal Akın TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’na ziyaret dolayısıyla duyduğu memnuniyeti ifade ederek belediye Resim Atölyesi kursiyerleri tarafından hazırlanmış bir Bartın resmini, Büyük taarruzu ifade eden Ressam Sururi tablosunuve Belediye Kültür Yayını kitaplarını hediye etti. Hisarcıklıoğlu ise Akın’a TOBB tarafından hazırlanan Yunus’un Gül Bahçesinden isimli kitabı hediye etti. Makam ziyaretler sonrası Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından Bartın’a yaptırılacak olan Sosyal Bilimler Lisesi’nin protokolü ve Bartın Ekonomisine Değer Katanlar Ödül Töreni düzenlenen görkemli bir törenle gerçekleşti. 2013 yılı vergi rekortmenlerine ödüllerinin de verildiği törene Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Vali Seyfettin Azizoğlu, AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Belediye Başkanı Cemal Akın, Bartın Üniversitesi Rektörü Ramazan Kaplan, Bartın Baro Başkanı Ferhat Parlatır, daire müdürleri, siyasi parti ve sivil toplum örgütü temsilcileri ile davetliler katıldı.

İHALE İLANI

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ile Bartın Ticaret ve Sanayi Odası’ nın işbirliği çerçevesinde ramazan ayında ihtiyaç sahiplerine dağıtılmak üzere ramazan paketi hazırlanacaktır. Malzemeler aşağıda miktarı ve cinsi belirtilen şekilde ve ekteki teknik şartnameye uygun olacaktır.

Ramazan paketlerinin ihalesi tekliflerinin ihale komisyonumuza kapalı zarfta KDV Dahil fiyatlarının, 10 Mayıs 2018 Perşembe günü saat: 17:00’ ya kadar ulaştırılması rica olunur.

S/N

Malzeme

Birim Fiyat

2 Kg Ayçiçeği Yağı

2 Kg Pirinç (Osmancık)

2 Kg Tozşeker

3 Paket Makarna

………………………..TL

2 Paket Arpa Şehriye (500 gr)

………………………..TL

1’lik Domates Salçası (28-30 brix)

0,5 Çay (Çay-Kur)

………………………..TL

2 Kg Kuru Fasulye (8.5 mm)

………………………..TL

1 Kg Zeytin (Ambalajlı / 290-320 adet)

2 Kg Un

1 Kg Kırmızı Mercimek

………………………..TL

TSE standartlarına uygun olup marka belirtilecektir. Teklifler ile birlikte Pirinç, kuru fasulye, kırmızı mercimek ve zeytin numunesi de getirilecek olup, ayçiçeği yağının yoğun saf ayçiçeği ve bitkisel karışım yağı olmaması ve pirince eş değer cinslerin (luna cinsi) olmaması gerekmektedir.

Not: Teklifler 14 Mayıs 2018 Pazartesi günü açılacak olup, ihaleyi alan firma en kısa sürede paket teslimini yapacaktır. Yardım paketlerinin dağıtımı ihaleyi alan firma tarafından yapılacaktır.