DUYURULAR / KIŞLIK BOT İHALESİ
TOBB Başkanımız Hisarcıklıoğlu'dan İlimizde Eğitime Dev Destek
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Bartın TOBB Sosyal Bilimler Lisesi imza töreni ile Bartın ekonomisine değer katanlar ödül töreni kapsamında gerçekleştirdiği ziyarette Bartın Valisi Seyfettin Azizoğlu’nu makamında ziyaret etti.Valilik Şeref Defterini de imzalayan TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, Bartın ekonomisine katkı sunan iş adamlarına verdiği destekten dolayı teşekkürlerini belirtti. Vali Azizoğlu ve Hisarcıklıoğlu ziyarette karşılıklı bilgi alışverişinde bulundu. Ziyaret Akın ile Hisarcıklıoğlu arasında karşılıklı sohbet ve bilgi alışverişi şeklinde sürdü. Belediye Başkanı Cemal Akın TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’na ziyaret dolayısıyla duyduğu memnuniyeti ifade ederek belediye Resim Atölyesi kursiyerleri tarafından hazırlanmış bir Bartın resmini, Büyük taarruzu ifade eden Ressam Sururi tablosunuve Belediye Kültür Yayını kitaplarını hediye etti. Hisarcıklıoğlu ise Akın’a TOBB tarafından hazırlanan Yunus’un Gül Bahçesinden isimli kitabı hediye etti. Makam ziyaretler sonrası Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından Bartın’a yaptırılacak olan Sosyal Bilimler Lisesi’nin protokolü ve Bartın Ekonomisine Değer Katanlar Ödül Töreni düzenlenen görkemli bir törenle gerçekleşti. 2013 yılı vergi rekortmenlerine ödüllerinin de verildiği törene Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Vali Seyfettin Azizoğlu, AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Belediye Başkanı Cemal Akın, Bartın Üniversitesi Rektörü Ramazan Kaplan, Bartın Baro Başkanı Ferhat Parlatır, daire müdürleri, siyasi parti ve sivil toplum örgütü temsilcileri ile davetliler katıldı.

İHALE İLANI

Bartın Ticaret ve Sanayi Odası'nın katkıları ile muhtaç ve ihtiyaç sahibi öğrencilere 30 ile 45 numarası arasında KIŞLIK BOT alımı yapılacaktır. 800 öğrenciye yardım yapılması planlanmış olup, Kdv dahil fiyatın 50,00 TL yi geçmemesi önemle rica olunur.

Aşağıda özellikleri belirtilmiş malzemenin en geç 24/09/2018 tarih, 17:00'a kadar KDV dahil fiyatı 1 veya 1 den fazla numunenin değerlendirilebilmesi için odamıza bildirilmesini rica ederiz.

Sıra No

Malzemenin Cinsi ve Özellikleri

Adet

KDV Dahil Birim Fiyatı

Kışlık Bot (Erkek- Kız) Suni Deri,Kışlık Taban, Bağlı-Fermuarlı

Not:Teklifler 24/09/2018 tarih, 18:30'da sonuçlandırılacaktır.

Ahmet İNCEKARA