DUYURULAR / BARTIN OSB ENERJİ NAKİL HATTI VE DAĞITIM MERKEZİ YAPIM İHALESİ
TOBB Başkanımız Hisarcıklıoğlu'dan İlimizde Eğitime Dev Destek
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Bartın TOBB Sosyal Bilimler Lisesi imza töreni ile Bartın ekonomisine değer katanlar ödül töreni kapsamında gerçekleştirdiği ziyarette Bartın Valisi Seyfettin Azizoğlu’nu makamında ziyaret etti.Valilik Şeref Defterini de imzalayan TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, Bartın ekonomisine katkı sunan iş adamlarına verdiği destekten dolayı teşekkürlerini belirtti. Vali Azizoğlu ve Hisarcıklıoğlu ziyarette karşılıklı bilgi alışverişinde bulundu. Ziyaret Akın ile Hisarcıklıoğlu arasında karşılıklı sohbet ve bilgi alışverişi şeklinde sürdü. Belediye Başkanı Cemal Akın TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’na ziyaret dolayısıyla duyduğu memnuniyeti ifade ederek belediye Resim Atölyesi kursiyerleri tarafından hazırlanmış bir Bartın resmini, Büyük taarruzu ifade eden Ressam Sururi tablosunuve Belediye Kültür Yayını kitaplarını hediye etti. Hisarcıklıoğlu ise Akın’a TOBB tarafından hazırlanan Yunus’un Gül Bahçesinden isimli kitabı hediye etti. Makam ziyaretler sonrası Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından Bartın’a yaptırılacak olan Sosyal Bilimler Lisesi’nin protokolü ve Bartın Ekonomisine Değer Katanlar Ödül Töreni düzenlenen görkemli bir törenle gerçekleşti. 2013 yılı vergi rekortmenlerine ödüllerinin de verildiği törene Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Vali Seyfettin Azizoğlu, AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Belediye Başkanı Cemal Akın, Bartın Üniversitesi Rektörü Ramazan Kaplan, Bartın Baro Başkanı Ferhat Parlatır, daire müdürleri, siyasi parti ve sivil toplum örgütü temsilcileri ile davetliler katıldı.

Bartın Merkez 1.

Organize Sanayi Bölgesi

Yapım İşi için İhale İlanı

Bartın Merkez 1. Organize Sanayi Bölgesi ENERJİ NAKİL HATTI VE DAĞITIM MERKEZİ YAPIMI işi için bir yapım işi ihalesi sonuçlandırmayı planlamaktadır.

İhaleye katılım koşulları, isteklilerde aranacak teknik ve mali bilgileri de içeren İdari ve Teknik Şartnameler www.bartinosb.org.tr /‎ www.bartintso.org.tr / www.bartin.gov.trinternet adreslerinden temin edilebilir; İdari ve Teknik Şartnameler ve Projelerinde içinde bulunduğu İhale Dosyası Bartın Merkez 1. Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü-Bartın İnovasyon Merkezi 1. Kat Yanaz Mevkii No:19 PK:50 / BARTIN adresinde ücretsiz görülebilir. İhaleye katılabilmek için İhale Dosyasının satın alınması ve buna dair verilecek belge ibrazı zorunludur.

Teklif teslimi için son tarih:28.09.2018Cuma ve saati: 14:30

Gerekli ek bilgi ya da açıklamalar www.bartinosb.org.tr /‎ www.bartintso.org.tr / www.bartin.gov.trinternet adreslerinden yayınlanacaktır.

Teklifler, 28.09.2018 Cuma ve saati: 14:30’de ve Bartın Merkez 1. Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü-Bartın İnovasyon Merkezi Zemin Kat Yanaz Mevkii No:19 Merkez BARTIN adresinde yapılacak oturumda açılacaktır.

İrtibat kişisi : Arif TEKE /(378) 266 1010

Elektronik posta adresi: bartinorganize@gmail.com